Oldtid online

Oldtid online 

Nationalmuseet har netop lanceret en fantastisk og detaljeret online-udstilling om Danmarks oldtid ...

Nationalmuseet har netop lanceret en ny website om Danmarks oldtid, fra jægerstenalderen til vikingetiden. Med den nye online-udstilling kan man, på en helt ny og spændende måde, udforske nogle af museet største highlights på nærmeste hold.

Kom helt tæt på med zoom
Zoom helt ind på Solvognen, Guldhornene og Jellingbægeret, og roter dem 360 grader, så du kan se detaljer og udsmykning fra alle sider.

Old accessories
Udover at udforske tingene på nærmeste hold ved at zoome, dreje og læse om dem, kan du også få mere viden om livet i oldtiden, og se hvordan de gik klædt før i tiden. Se både hårnet, dragter og skørter og kom tæt på f.eks. bronzealderens accessories: halsringe, bøjlenåle, spiralfingerringe og guldarmringe.

Prøv selv på:

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^