MAD – Foodcamp 2011

MAD – Foodcamp 2011 

I weekenden får Danmark en ny festival for mad og gastronomi. Det bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal skabe et stærkere fællesskab omkring måltidet, udforske maden og fejre den nye bevidsthed omkring fødevarekulturen i Norden ...

I weekenden får Danmark en ny festival for mad og gastronomi. Festivalen har fået navnet MAD – Foodcamp og bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal skabe et stærkere fællesskab omkring måltidet, udforske maden og fejre den nye bevidsthed omkring fødevarekulturen i Norden.
På festivalen, som afholdes på Refshaleøen i København, kan man møde kokke fra hele verden, spise i gadekøkkenerne, tale med en række af Danmarks mest ambitiøse bønder, opleve græssende dyr og handle fødevarer af høj kvalitet.

Folkelig og af international format
Der vil være workshops, installationer, demonstrationer og madforedrag. Alt sammen drevet af de ildsjæle, producenter og eksperter der står bag nogle af de bedste oplevelser med mad i vores del af verden.
Bag festivalen står René Redzepi og Claus Meyer, der sammen startede restaurant Noma, og den nystartede Food Organisation of Denmark, en organisation der skal fremme gastronomien og kvaliteten af fødevarerne i Danmark. Målet er en folkelig madsammenkomst med tusinder af gæster og samtidig en begivenhed af et internationalt format.

Planteriget er temaet for første festival
Planteriget er temaet for denne første udgave af festivalen og arrangørerne lover, at størrelsen på frugt- og grøntmarkedet, med både vilde og dyrkede afgrøder fra hav, skov, mark og strand, ikke vil være set magen til tidligere i Nordeuropa. Samtidig vil viden om emner som jordkvalitet, plantevækst, hø og kompost blive formidlet, som det aldrig er sket før.
”MAD Foodcamp skal være den umiddelbare fest for maden, jeg altid har drømt om, men aldrig har oplevet” siger René Redzepi og uddyber: ”Der er et stærkt behov for at kokke, bønder, samlere, forbrugere, forskere, handlende, men også de som skriver om mad, mødes i øjenhøjde for at dele viden og for at inspirere hinanden. Hvis vi skal skabe en bedre madkultur, skal der være et sted, vi kan mødes og tale sammen.”

MAD – Foodcamp 2011 afholdes 27. & 28. august 2011 på Refshaleøen. Entreprisen er kr. 130 for voksne og kr. 80 for børn. Læs mere om festivalens program på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^