Loppemarked på Det Kongelige Teater

Kategori: Kultur

Det Kongelige Teater sælger ud af finurlige møbler og fantastiske rekvisitter fra teatrets store møbellager.

Loppemarked på Det Kongelige Teater 

Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, og nu er det igen muligt at sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. Søndag den 21. august 2022 afholder Det Kongelige Teater loppemarked og sælger ud af effekter fra teatrets kæmpestore møbellager på Refshaleøen.

Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, og nu er det igen muligt at sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. Den 21. august afholder Det Kongelige Teater loppemarked og sælger ud af effekter fra teatrets kæmpestore møbellager på Refshaleøen.

På loppemarkedet kan man finde en rokokosofa til stuen, et dusin usædvanlige stole til spisebordet, bænke, borde, talerstole, gyngeheste, trehjulede cykler, fodboldborde, kunstige kæmpeure, møbeldele, blomsteropsatser og meget mere.

Der er møbler og rekvisitter til salg fra mange forskellige forestillinger blandt andet Aida, Maskarade, Turandot, Elverhøj, Anna Karenina, Frøken Julie, Tjenerindens fortælling og Et folkesagn.

  • Priserne er for enhver pengepung fra 25 kr. - 30.000 kr.
  • Loppemarked finder sted søndag den 21. august kl. 10-17 på Refshalevej 173A (PORT 14).
  • Der er gratis adgang.
  • Betaling: MobilePay og kontanter
  • Parkering: Vær opmærksom på at parkeringsområdet på Refshalevej er en betalingszone
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^