Koldt gys til Kronprinsen

Koldt gys til Kronprinsen 

The Ice Bucket Challenge er en viral kampagne, der løber som en steppebrand over hele verden. Herhjemme sætter bookmakerne nu odds på, hvorvidt Kronprins Frederik og Lars von Trier gennemfører det kolde gys i den gode sags tjeneste.

The Ice Bucket Challenge er en viral kampagne, der løber som en steppebrand over hele verden. Herhjemme sætter Betsafe nu odds på, hvorvidt Kronprins Frederik, Helle Thorning-Schmidt og Lars von Trier gennemfører det kolde gys i den gode sags tjeneste.
Kampagnen "The Ice Bucket Challenge" går ud på, at man udfordrer hinanden til enten at hælde isvand ud over sig selv eller donere et beløb til forskning i sklerosesygdommen ALS (Amyotrophic lateral sclerosis). Berømtheder som Oprah Winfrey, George W. Bush, Mark Zuckerberg og Bill Gates (Se video nederst) har allerede taget det offentlige isbad.
Indtil videre har kampagnen, ifølge Forbes, resulteret i at foreningen ALS Association i august har modtaget mere end 15 millioner dollars i donationer, hvilket er 9 gange mere end foreningen normalt modtager over en tilsvarende periode.

Herhjemme har kendte danskere som Caroline Wozniacki og Christian Eriksen også deltaget, og nu vil bookmakeren Betsafe puste yderligere liv i den kolde bølge og har sat odds på, hvorvidt en række kendte danskere vil gennemføre udfordringen.
Blandt favoritterne til at gennemgå det kolde gys er H.K.H. Kronprins Frederik til odds 1,50, statsminister Helle Thorning-Schmidt til odds 1,75 og Medina til odds 1,16. Til gengæld tror Betsafe ikke på, at en mand som Lars von Trier hopper med på vognen. Han står i odds 3,50. Til bookmakerens outsidere hører også fodboldlandstræner Morten Olsen til odds 2,25 og H.K.H. Prins Henrik til odds 5,00.
"Vi oplever ofte, at vi ved at sætte odds på en begivenhed kan skabe øget fokus og interesse for sagen. Derfor har vi valgt at hoppe med på The Ice Bucket Challenge og sætte odds på nogle af de kendte danskere, som endnu ikke har gennemført udfordringen. Vi håber, det kan være med til at lægge et lille pres på dem. Og vi forventer faktisk, at både H.K.H. Kronprinsen og statsministeren tager isbadet", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Odds: Hvem tager den næste Ice Bucket Challenge?

Nicklas Bendtner 1.06
L.O.C 1.16
Medina 1.26
Helle Thorning-Schmidt 1.50
H.K.H. Kronpris Frederik 1.75
Lars Løkke Rasmussen 1.75
Michael Laudrup 2.00
Morten Olsen 2.25
Lars Von Trier 3.50
HKH. Prins Henrik 5.00

Se hvordan Bill Gates håndterer Mark Zuckerbergs Ice Bucket udfordring:

<iframe frameborder="0" height="259" width="460" src="https://kvindeguiden.dk/typo3///www.youtube.com/embed/-fnKBISyxr0"></iframe>

Læs mere om kampagnen "The Ice Bucket Challenge":

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^