Kaffe festival i København

Kaffe festival i København

Kaffe festival i København 

Den gode smag var sat i højsædet på weekendens festival....

Den gode smag var sat i højsædet på weekendens festival. Mange forskellige typer kaffe, te og chokolade var repræsenteret, fælles for dem alle var den høje kvalitet og velsmag.

Festivalen var arrangeret af Kaffeklubben og blev afholdt i Axelborg. Det var et forholdsvis lille arrangement og derfor dejlig overskueligt. Man kunne nå alle stande og få sig en snak og en kop kaffe/te. Adgangsprisen på kr. 50,- må siges at være absolut rimelig, specielt i betragtning af, hvor generøse alle var med deres smagsprøver.

Carlsberg var også til stede, og hvad laver de så på en kaffe festival? De afprøver grænser med deres Jacobsen øl og har netop produceret en Coffee Mint Stout, som ikke fås i handelen, men kun sælges på barer og restauranter.
Smagen var fyldig og frisk, bliver anbefalet til chokolade desserter.

Man kunne også beundre håndlavede espressomaskiner - desværre nok ikke beregnet til den almindelige husholdning, idet priserne lå omkring 30.000, men flotte var de.

Den sjoveste samtale havde jeg med en svensk "opfinder". Han synes, der manglede en dims til at presse espressokaffen sammen, havde fremstillet 1 stk. og præsenteret den for en mand, der solgte espresso- og kaffemaskiner. Havde troet han eventuelt kunne være interesseret i måske 30-50 stk, men surprise, han bestilte på stedet 1000 stk. Desværre ville han ikke betale så meget for dimsen, så Ole Opfinder fandt straks ud af, at han måtte have den fremstillet i Kina. Det bliver den så nu, og resultatet er meget smukt (træ og stål) og kan købes over det meste af Europa. Man kan finde ham på www.xpressivo.com

Gode nyheder til de "mavesure": Feel better not bitter!
For de mennesker, som elsker en god kop kaffe, men som altid hører maven rumle bagefter, er der nyheder på markedet. God stærk kaffe med lavt syreindhold, ca. 50% mindre end i almindelig kaffe. Foreløbig importerer firmaet one2care 5 forskellige typer Puroast kaffe. Jeg prøvesmagte to af typerne og de er rigtig gode, meget stærk og fyldig smag. For evt. bestilling eller hvis man bare vil have mere at vide om dette gode, nye produkt, kan man ringe til firmaet på 47 10 00 66

Festivalen var en rigtig god oplevelse, som forhåbentlig bliver en tradition!

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^