Femina livsstilsmesse

Femina livsstilsmesse

Femina livsstilsmesse 

Tre messedage i selskab med David Owe, Stig Rossen, Elsebeth Egholm, Suzanne Bjerrehuus, Mads "Blærerøv" Christensen, Christina Groth band, Søren Poppe, Pernille Valentin, Amin Jensen, Julie Bertelsen og Marie Askehave ...

Messe: FEMINA Livsstilsmesse 2006
Sted: Øksnehallen
Periode: 27. - 29. oktober
Åbningstider: Fre. kl. 10-20. Lør. & søn. kl. 10-18.
Entré: 95 kr. Entré inkl. designertaske fra Lysgaard


Riv en dag ud af kalenderen i weekenden 27. til 29. oktober 2006 og brug den på at forkæle dig selv sammen med dine veninder, din mor eller din datter. Dagen kan tilbringes på FEMINAs Livsstilsmesse, der igen i år byder på masser af inspiration, tidens trends, stof til eftertanke, hygge og selvforkælelse til den moderne og aktive kvinde.

David Owe synger - eksklusivt for FEMINA
Stuntmanden og skuespilleren David Owe optræder for første og eneste gang med numre fra sin nye CD ’Tomorrow’, der udkommer den 6. november. CD’en indeholder bløde, jazzede fortolkninger af moderne klassikere. Kom og oplev den danseglade David Owe folde sig ud som sanger.
Andre populære musikindslag leveres af bl.a. Christina Groth band, Søren Poppe, Pernille Valentin, Amin Jensen, Julie Bertelsen og Marie Askehave.

Gratis limousine-service til døren
Toyota kører gratis livsstilsmessens besøgende fra Hovedbanegården til Øksnehallen. Den gratis transport foregår alle dage, hvor Toyota kører i pendulfart og sørger for at bringe FEMINAs besøgende tørskoet til livsstilsmessen.

Mød Stig Rossen, Elsebeth Egholm, Suzanne Bjerrehuus mfl.
Et hav af kendte personligheder, der hver på deres måde sætter præg på kulturlivet og den danske livsstil, er til stede på messen for at inspirere og forkæle dig.
Stig Rossen beretter om sin nye bog ’Livet skal ikke leves på autopilot’. Thomas Evers Poulsen og Vickie Jo fra Vild med Dans giver et flot danseshow. Coachen Pernille Melsted fortæller om at finde sin passion på 4 uger. Suzanne Bjerrehuus og Mads Christensen præsenterer deres nye bog ’Blærerøv og Bjerrehuus’. Sissel Jo-Gazan interviewer den populære forfatter Elsebeth Egholm. Og så er der selvfølgelig uddeling af FEMINAs kvindepris ved chefredaktør Camilla Lindemann.

Bolig, gastronomi, sundhed, skønhed og mode
Det er 3. år i træk, at FEMINA afholder livsstilsmesse. Det er tre dage fyldt med foredrag, shows, musik og masser af stande, der giver FEMINAs gæster mulighed for at opleve forskellige livsstilsprodukter inden for bolig, gastronomi, sundhed, velvære, skønhed og mode.



Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^