Copenhagen catwalk

Copenhagen catwalk

Copenhagen catwalk 

Nu får alle mulighed for at indløse billet til topprofessionelle modeshows. 29. og 31. marts kan man opleve nogle af Danmarks førende mærker blive sat i scene, når Danish Fashion Institute lancerer modeeventen Copenhagen Catwalk...

Messe: Copenhagen Catwalk.
Entre: 75 kr. pr. dag
Dato: Tirsdag 29. og 30 marts 2007
Sted: Pressen i Politikens Hus, Vester Voldgade 33 (indgang via porten), København V.
Bestil billet: copenhagencatwalk.com


Copenhagen Catwalk
Gå ikke glip af professionelle modeshows med adgang for alle, når Copenhagen Catwalk afholdes i Pressen, Politikens Hus. Danish Fashion Institute har valgt nogle af Danmarks mest anerkendte mærker ud, og i samarbejde med Style Counsel præsenterer de forårs- og sommerkollektionerne, som netop er kommet i butikkerne.

"Vi har sammensat tre unikke shows efter de forskellige mærkers profil og målgruppe. Showene fortæller hver deres personlige historie om, hvordan dansk modes innovative kræfter tegner tidens modebillede", siger Eva Kruse, direktør Danish Fashion Institute.

Hvert modeshow har en rød tråd. ”Beautiful Rebels”, ”Classic Heroes” og ”Nordic Modernists” er temanavnene og mærkerne spænder lige fra Designers Remix over Part Two til Munthe plus Simonsen.


Program
Torsdag den 29. marts - kl. 18 og kl. 20
Tema: ”Beautiful Rebels”
Mærker: Mads Nørgaard, hummel, Designers Remix, Best Behavior, Gentlemen’s Affair, Rand Jeans, Stærk og Keir.

Fredag den 30. marts - kl. 17 og kl. 18
Tema: ”Classic Heroes”
Mærker: CCDK, Part Two, Cottonfield, Jackpot, Femilet, Bison, Blue Willi’s, Casch Copenhagen og Tone Barker Silke.

Fredag den 30. marts - kl. 21 og kl. 22
Tema: ”Nordic Modernists”
Mærker: Bruuns Bazaar, Munthe plus Simonsen, Whiite, Bitte Kai Rand, By Groth, Inwear, Wolford og Elise Gug.






Copenhagen Catwalk er arrangeret af Wonderful Copenhagen i samarbejde med Danish Fashion Institute, DSB WildCard, KCC, Magasin og Politiken.






Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^