Copenhagen art fair 2011

Copenhagen art fair 2011

Copenhagen art fair 2011 

Der venter et væld af farvestrålende kunstværker og spændende oplevelser, når snoren klippes til Copenhagen Art Fair den 26. februar ...

Udstilling: Copenhagen Art Fair 2010
Dato: 25. – 27. februar 2011
Adresse: Falconer Centret, Falkoner Allé 9, Frederiksberg
Åbningstider: fre.: 16.00-19.00, lør.: 10.00 -18.00, søn.: 10.00-18.00
Entré: 100 kr. (børn under 14 år gratis)

Copenhagen Art Fair i Falconer Centret, viser 170 kunstnere moderne samtidskunst. Udstillingen er censureret og viser et bredt udvalg af værker indenfor maleri, skulptur, smykkekunst, glas og andre medier.
Stemningen er uformel og kunstnerne står selv og sælger, så der er rig mulighed for at få en snak om værkerne. På messen handler kunstkøbet om alt fra den gode investering til det helt personlige køb. Sidste år tiltrak udstillingen 8000 besøgende.

Artbattle
Publikums rablende ideer bliver til vilde motiver, når 12 kunstnere slår sig løs til Danmarksmesterskaberne i Artbattle fredag den 25. februar i Falconer Centeret. Konkurrencen er en eksplosion af akrylmaling, tusch og spraydåser, hvor der er plads til både finurlige krummelurer, fantastisk fantasi, fingermaling og farvesvineri.
Artbattle er et nyt fænomen på vej frem i den danske kunstverden. På Copenhagen Art Fair 2011 i Falconer Centeret den 25. februar, kan du opleve disciplinen for fuld udblæsning!
12 billedkunstnerne med vidt forskellig baggrund og stil skal i etaper på bare 7 minutter skabe kunstværker ud fra emner, som publikum vælger. Stemningen er intens, og overraskende udtryk, farver og figurer i alle stilarter fra cool graffiti til kompliceret abstrakt tager form til stor underholdning for både publikum og dommere.
Træd inden for i kunstens verden og få en unik chance for at komme helt tæt på en kreativ proces, hvor der ikke er plads til hvide lærreder, skitser og tænkepauser, når kunstnerne dyster på hurtighed, teknik og originale udtryk.

Børneworkshoppen
Dette års Copenhagen Art Fair byder på en ekstra lang udfordring for de besøgende børn i workshoppen. I år kan alle besøgende i børneworkshoppen være med til at lave Frederiksbergs længste sammenhængendemaleri. Temaet over maleriet er lagt ud til de små kunstnere, det eneste som er givet på forhånd er nogle farvede baggrunde som børnene kan arbejde ud fra. Feks. blå som kan associere til både himmel og hav og kan sætte fantasien i gang, og måske lede tankerne hen på havets bund med sunkne sørøver skibe, med skatte gemt i lasten, eller farlige hajer og smukke fisk i stimer.
Hvis nogle af børnene har brug for inspiration og assistance vil billedekunstner Anette Løschenkohl Haslund fra firmaet Kunst i Børnehøjde, være til stede. Hun arbejder til dagligt med maleprojekter til børn og maler og illustrere børnebilleder. Materialerne i børneworkshoppen er sponsoreret af Dennis Merino Andersen, som også vil være at finde i børneworkshoppen.

Børn hjælper børn
På sidste dag af kunstmessen vil Frederiksbergs længste børne maleri blive sat på auktion, alle interesserede vil få mulighed for at byde ind feks. institutioner, biblioteker ,museer og lign. men også private er velkomne, salget af maleriet vil gå ubeskåret til en organisation som hjælper børn.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^