Blomsterfestival

Blomsterfestival

Blomsterfestival 

Fra den 15. til 18. august bliver Odenses gader indtaget af bl.a. giraffer, elefanter, heste og køer i forbindelse med årets Blomsterfestival, der har ”Alverdens dyr” som tema...

Her et af højdepunkterne fra sidste års festival, hvor temaet var ”Rejsen rundt i Europa”, og hvor Kronprinsesse Mary spillede en central rolle ved navngivningen af ”Kronprinsessens Klokkeblomst”. I 2006 gæstede ca. 220.000 besøgende Blomsterfestivalen, som får stadig stigende international interesse, og man forventer i år et besøgstal på ca. 250.000...


Med gåsen og giraffen til Blomsterfestival
Fra den 15.-18. august bliver Odenses gader indtaget af bl.a. giraffer, elefanter, heste og køer i forbindelse med årets Blomsterfestival, der har ”Alverdens dyr” som tema. Med en ny kreativ medarbejder ved roret er der i år lagt op til en noget anderledes og markant Blomsterfestival.

”Jeg har i udformningen lagt vægt på kreativitet og enkelhed,” siger arkitekten bag udsmykningen af Flakhaven i byens centrum, Klaus Bjørn, som til daglig er projektchef hos Floradania, der er den danske potteplantebranches fælles markedsføringsselskab. ”I forhold til de tidligere års blomstersmykkede skabninger, vil Flakhaven blive indtaget af dyr, hvis fremtoning kan virke ”grov og rå,” tilføjer han.

Med ”rå” hentydes ikke kun til den kendsgerning, at der er tale om dyr, men også til det materiale, dyret er fremstillet af, nemlig beton. Således spilles der også på kontrasten mellem fx en elefants imponerende størrelse og grove træk over for en roses sarthed og ynde.

Ud over udsmykningen af Flakhaven vil gader og stræder blive prydet af blomsterrige skabninger. Omkring 100 gartnerier deltager i festivalen, hvoraf ca. 20 har egne stande. Igen i år bydes der på trendudstilling samt udstilling af danske potteplantenyheder i rådhussalen. Sidste år blev der brugt 150.000-200.000 planter på Blomsterfestivalen.

Læs mere på:

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^