Bæredygtig festival 2010

Bæredygtig festival 2010

Bæredygtig festival 2010 

Fredag den 28. maj står en lang række af Danmarks førende øko-, genbrugs- og Fair Trade butikker klar til et brag af en festival ...

Fredag den 28. maj 2010 skydes årets Bæredygtige Festival i gang ved Vor Frue Plads. Som altid står en lang række af Danmarks førende øko-, genbrugs- og Fair Trade butikker klar til at give de besøgende et brag af en festival, når grønne lækkerier og vild vintage går hånd i hånd med god samvittighed.

Ligesom de foregående år er festivalen arrangeret af Folkekirkens Nødhjælps bæredygtige butik og café, som sammen med en række andre førende øko- og fair trade butikker fra hele Danmark, slår dørene op for 2 dages mekka for vintage fashionistas og grønne shopaholics.

Festivalen finder sted fredag den 28. maj fra kl. 15 til 20, og lørdag den 29. maj fra kl. 14 til 20 på Vor Frue Plads.

Bæredygtig Festival byder blandt andet også på årets flotteste re-design modeshow - produceret og arrangeret af frivillige. Foruden at shoppe amok med god samvittighed vil der også være mulighed for at nyde en forfriskning til lyden af virkelig sprød musik med upcoming kunstnere.

Opdateret program for festivalen finder du på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^