Andreas golder på arken

Andreas golder på arken 

Bliv klogere på den tysk-russiske kunstner Andreas Golder og hans vilde, absurde og forunderlige motiver ...

Museum: Arken
Adresse: Skovvej 100, 2635 Ishøj, tlf: 43 54 02 22
Foredrag: Maleri og rock'n'roll
Dato: 27. februar, kl. 18.10
Entre: Voksne: 85 kr. Børn under 18: Gratis


Maleri og rock'n'roll
Tegneserier, tømmermænd og natklubber i Berlin er nogle af inspirationskilderne, når Andreas Golder skaber sine farvestrålende malerier. Træd ind i hans absurde og humoristiske univers onsdag den 27. februar på Arken, hvor Maria Kappel Blegvad fortæller om udstillingen: Andreas Golder - it has my name on it.

I en baggård i Berlin ligger atelieret, hvor Andreas Golders malerier kommer til verden og eksploderer i farver og vilde motiver. Her blander eksistentielle spørgsmål sig med absurde og finurlige fortællinger fra hverdagslivet. Og både kranier, tørresnore og snurrende diskokugler finder vej til lærredet.

Den kun 28-årige maler er godt på vej i den internationale kunstverden, og nu kan hans værker opleves på Arken i Ishøj.

Bliv klogere på det tysk-russiske Wunderkind og hans virtuose billedverden, når udstillingsassistent Maria Kappel Blegvad fortæller om udstillingen Andreas Golder - it has my name on it, onsdag den 27. februar, kl. 18.10.

Foredraget er gratis for museets gæster og kræver ikke tilmelding.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^