A celebration of copenhagen nightlife

A celebration of copenhagen nightlife

A celebration of copenhagen nightlife 

Fra i dag og frem til søndag afvikles DISTORTION 2007, en 5-dags festival med mere end 30 forskellige musik-, kunst- og kulturarrangementer i København...

Event: DISTORTION 2007
Sted: København
Periode: 30. maj - 3. juni 2007



Distortion er en af Københavns største årlige fest begivenheder. Det primær formål er at sætte fokus på nye tiltag i København inden for:

- fest & natklub kultur, med hovedvægt på dansegulvets nyeste musik trends, herunder fokus på elektronisk musik, rock, hiphop
- kunst, med hovedvægt på kunst som har udgangspunkt i byrummet, og social kunst
- mode, især gademode og anti-fashion
- film & dokumentar, som har natteliv og gadekultur som tema
- samt alle moderne kommunikationsformer, som er på kanten med nutidige sociale og kulturelle udvilkling (herunder byens nye magaziner, hjemmesider, nyhedsbreve etc…)

Distortion’s andet formål er at hylde selve Københavns byrum og byens lokale værdier, begge æestetiske og sociale. Festivalens langsigtede mål er at bidrage aktivt til Københavns placering på verdens plan som en frontløber indefor ”storby-kulturliv” & ”sociale tendenser”.


Distortion blev grundlagt i 1998 og er både den første og den største musik-, kunst-klub festival af sin art i Danmark.
Siden 2000 har Distortion fundet sted den første weekend i juni i form af en 5-dags festival, hvor der produceres omkring 30-40 meget forskellige arrangementer.

Læs mere om festivalen og se programmet på:

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^