Kategori: Jul

Hvide elegante, afskårne blomster; Hyacint, Tulipan, og Ranunkler – og et par eucalyptus grene, sat i en stor smuk keramik potte.

Juleblomster: 10 idéer til juledekoration med hvide blomster 

Blomster er slet ikke til at undvære i julen: Amaryllis, tulipan, hyacint og julestjerne er så smukke og stemningsfulde i julens stilleben og til borddekorationer. De fås i alverdens farver, men de hvide står i særlig smuk kontrast til den mørkegrønne gran og den fine julestads.

Jul
Julepynt fra julemandens værksted 

Pynt til julegrenen, julens stilleben og juletræet med kulørt og stemningsfuld vintageinspireret julepynt fra blandt andet Bungalow, Speedtsberg, Brink Nordic og House Doctor. Klik på produkterne, og se forhandler og priser.

Læs mere
Jul
Må man tage julegran med hjem fra skoven? 

Agern, kviste, blade, kogler, mos og bær. Skovbunden er fuld af den fineste pynt til kranse, dekorationer og stemningsfulde guirlander. Det er helt gratis, så længe du bare sørger for at overholde de seks regler.

Læs mere
Jul
Hvilke grene er velegnede til grenkranse? 

Der er selvfølgelig masser af nostalgi over den traditionelle halmkrans, pyntet med gran, bær og fløjlsbånd, men de senere år ses mange kranse bundet i kviste og grene. Det giver kransene et mere luftigt, let og enkelt udtryk. Og det er slet ikke så svært, at binde grenkranse, og så har du lejlighed…

Læs mere
Julestemning
Pakkekalendere: 12 smukke idéer 

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man gerne vil begejstre nogen med en fin pakkekalender. Her er årets pakkekalendere fra blandt andet Body Shop, Karamelleriet, Nilens Jord, Rituals og Teministeriet.

Læs mere
Julestemning
DIY: Materialer til juledekoration  

At binde julekranse og granguirlander, pynte julegrene og smukke juledekorationer er ægte julehygge, og for mange af os en sjælden lejlighed til at beskæftige os med kreative sysler.

Med bordet fuld af duftende gran, halmkranse, kogler og agern, silkebånd, vindseltråd og julepynt, har man alt hvad…

Læs mere
Julestemning
Shop: Dæk op til jul 

For nogle af os er det en ganske særlig og stemningsfuld oplevelse, år efter år, at finde det fine juleporcelæn frem. For det er som julens lækkerier gør sig allerbedst, når den serveres på det fine julestel, juleteen drikkes af smukt dekorerede juleporcelænskopper - og julebordet dækkes med dug og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^