Julemarked på Kongens Nytorv i København er placeret mellem Strøget og Nyhavn. Her finder man den dejligste julestemning, små hyggelige boder, julelækkerier - og julemanden naturligvis. Entreen er gratis, så der er al mulig grund til at lægge vejen forbi, når man er besøger København i julen. Julemarkedet er åbent hver dag fra 1. november og frem til jul.

Julemarked på Kongens Nytorv 2023 

I hjertet af København på det smukke gamle Kongens Nytorv, fejres julen med nostalgi og hygge. Her mellem Strøget, det juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og Nyhavn holder årets store, stemningsfulde ’Julemarked Kongens Nytorv’ til.

Inspireret af nogle af verdens mest feterede julemarkeder, og pyntet op efter alle kunstens regler, er det en juleoplevelse af absolut internationalt format. Duftende gran, juledekorationer og julebelysning, og små boder med udstillere fra ind- og udland, skaber den helt perfekte juleidyl.

Med rigtigt meget at kigge på, og masser af inspiration til årets julegaver, juledelikatesser og julepynt, kan man have brug for en lille pause undervejs , og her venter der det helt store udvalg af alverdens julegodter, julebagværk, og selvfølgelig også duftende dejlig julegløgg og andre varme drikke man kan varme sig på.

Udflugten til julemarkedet på Kongens Nytorv er en herlig oplevelse for hele familien, og en oplevelse, der med garanti vækker julehumøret hos både store og små.

Julemarked på Kongens Nytorv holder åbent i perioden:

  •  3. november - 21. december 2023

Åbningstider:

  • Mandag til onsdag: 11.00-19.00
    Torsdag: 11.00-20.00
    Fredag: 11.00-21.00
    Lørdag: 11.00-21.00
    Søndag: 12.00-19.00

Entré:

  • Gratis

Adresse:

  • Kongens Nytorv, København

Hjemmeside:

Facebook:

Instagram:

Til udstillere:

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^