Kategori: Julemarkeder

Midt på Strøget i København kan man i november og helt frem til jul, besøge det festlige Julemarked på Højbro Plads. Se den smuktpyntede plads, oplyst af tusindvis af julelys, og besøg de små, hyggelige juleboder, der byder på alt hvad hjertet kan begære af julelækkerier, julepynt og julegaveideer.

Julemarked Højbro Plads 2023 

En slentretur ned ad Strøget i gamle København i julen, er en særlig fornøjelse for hele familien, og når man når til Højbro Plads kulminerer julestemningen i årets overdådige julemarked, ’Jul på Højbro Plads’.

Her mellem de smukke, gamle bygninger, hvor prominente danskere residerede i gamle dage, er den brolagte plads forvandlet til den mest eventyrlige juleby.

Små hyggelige boder, funklende julelys, pyntede juletræer, julenisser, rensdyr og julemanden, skaber den dejligste julestemning, som vil imponere selv en inkarneret juleentusiast.

Med duften af søde brændte mandler, gløgg og lune æbleskiver i næsen, lokkes man fra den ene hyggelige julebod til den anden. Her finder man blandt andet julepynt, julegodter og -delikatesser, kunsthåndværk og brugskunst, hjemmestrik og håndarbejde, og masser af inspiration til årets julegaver.

I disse historiske rammer mærker man nostalgien, og her kan man levende forestille sig, hvordan H. C. Andersen i sin tid promenerede henover Højbro Plads for at aflægge visit hos sine gode venner, handelsmanden og skibsrederen Moritz Gerson Melchior og hans frue.

Julemarked Højbro Plads afholdes i perioden:

 •  3. november – 21. december 2023

Åbningstider:

 • Mandag til onsdag: 11.00 – 20.00
  Torsdag: 11.00 – 20.00
  Fredag: 11.00 – 21.00
  Lørdag: 11.00 – 22.00
  Søndag: 12.00 – 19.00

Entré:

 • Gratis

Adresse:

 • Højbro Plads, København

Hjemmeside:

Facebook:

Instagram:

Til udstillere:

Julemarkeder
Julemarked på Boltinggaard Gods 2023 

I december slår Boltinggaard Gods endnu engang dørene op til alletiders dejlige julemarked. Med tidligere års succes og mange begejstrede besøgende, har godset besluttet, at det stemningsfulde julemarked skal være et tilbagevendende arrangement.

Læs mere
Julemarkeder
Gammel jul på Herregården Hessel 2023 

På Museet Herregården Hessel, der ligger i det vestlige Himmerland, er der i weekenden 18. og 19. november, lagt op til et eventyrligt julemarked. Det bliver en nostalgisk og stemningsfuld rejse tilbage til tiden omkring år 1900, som giver børn og voksne mulighed for rigtigt at opleve, hvordan julen…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Sønderborg Slot 2023 

I december er det imponerende Sønderborg Slot, der ligger på Als i Sønderjylland, rammen om en stort og stemningsfuldt julemarked ...

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked Rosenholm Slot 2023 

Intet vækker nostalgien og julestemningen som at besøge november måneds julemarkede på Rosenholm Slot.

Det smukke, gamle renæssanceslot, der står møbleret med hundredvis af antikviteter, malerier og gobeliner, giver ikke kun besøgende et fascinerende indtryk af slottets historie, men danner også…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked i Haveselskabets Have 2023 

Byens smukkeste julemarked i Haveselskabets have på Frederiksberg er en fast tradition, som mange ser frem til, og som hvert år besøges af tusinder fra nær og fjern. Blandt de mange boder og stande ude og inde kan man få et gensyn med tidligere års udstillere, men i år er også mange nye kommet til.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Engestofte Gods 2023 

Igen i år afholdes der, traditionen tro, en af Lolland og Falsters største julebegivenheder; Julemarked på Engestofte Gods.

I den anledning er det smukke, gamle gods, der ligger som en historisk perle ved bredden af Maribo Søndersø, julepyntet og klar til at byde gæster velkommen med et stort og…

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Krusmølle 2023 

Har du lyst til at opleve et stykke ægte dansk kulturhistorie i julen? Så besøg Krusmølle i Sønderjylland, for her emmer de gamle bygninger af jul og nostalgi i julemånederne.

 

Hvis du ikke tidligere har besøgt Krusmølle, så kan vi fortælle, at historien om den gamle mølle rækker helt tilbage til…

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Ree Park Safari 2023 

Når Ree Park Safari inviterer til jul, så er der udsigt til nogle helt uforglemmelige oplevelser. Her kan man få en tur med juletoget og opleve parkens dyr, blandt andet ulve og bison, i tusmørket ...

 

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Friheden 2023 

Der venter julestemning og højt humør, når Tivoli Friheden igen i år forvandles et eventyrligt juleland. Her står nisser og julemænd for underholdningen, og rundt omkring i parken står de hyggelige julepyntede boder ..

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Børglum Kloster 2023 

Den fine juleudstilling på Børglum Kloster i Vensyssel er en tilbagevendende tradition. I år vil være adgang til de smukke julepyntede stuer, og her er boder med alverdens lokale lækkerier og fine gaveidéer opstillet.

 

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^