Kategori: Julemarkeder
Gammel jul på Herregården Hessel 2023 

På Museet Herregården Hessel, der ligger i det vestlige Himmerland, er der i weekenden 18. og 19. november, lagt op til et eventyrligt julemarked. Det bliver en nostalgisk og stemningsfuld rejse tilbage til tiden omkring år 1900, som giver børn og voksne mulighed for rigtigt at opleve, hvordan julen blev fejret på herregården i gamle dage.

Her er gårdnissedrillerier, børneværksteder med træ, støbning af lys, fremstilling af dekorationer og nellikemandariner - og selvfølgelig sang omkring det smukke juletræ.

Nostalgisk julehygge for hele familien

Kom med og nyd stemningen og den herlige duft af jul i stuehuset, hvor der spilles julemusik og danses omkring juletræet. Og besøg herregårdens gamle fine stalde samt i laden, smedjen og forvalterhuset, hvor små boder rykket ind med alverdens dejlige julegaveidéer, husflid og brugskunst, og når sulten melder sig, så venter der både flæskesteg, gløgg og lune æbleskiver i cafeen.

Herregården Hessel har juleåbent i perioden:

  • Lørdag den 18. og søndag den 19. november 2023

Åbningstider:

  • 10.00-16.00

Entré:

  • Voksne: 100,-
  • Børn under 13: Gratis

Adresse:

  • Museet Herregaarden Hessel, Hesselvej 40, Hvalpsund, Farsø

Hjemmeside:

Instagram:

Facebook:

Julemarkeder
Jul i Den Gamle By 2023 

I november fejrer Den Gamle By julen med en tidsrejse gennem 400 års julehistorie. Her kan du opleve nostalgi og julestemning, smage på julens traditionelle lækkerier og finde den fineste pynt i butikkerne i byens julepyntede gader.

Lad børnene gå på opdagelse på nisseloftet, og tag en snak med…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Trapholt 2023 

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked i november.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Kronborg 2023 

I julen skaber Kronborg rammen om en magisk juleoplevelse med madmarked, juleboder med kvalitetsvarer, gaveidéer og familiehygge. Børnene kan komme i julehumør med børneværksteder, og højtlæsning. For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med julejazz og gospelkoncerter.

Ligesom tidligere…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Tirsbæk Gods 2023 

I julen skaber Tirsbæk Gods de fineste, stemningsfulde rammer om årets julemarked. Her er pyntet op og der serveres duftende krydret gløgg og lune æbleskiver. Små juleentusiaster vil være godt underholdt med aktiviteter, og familien kan drage ud og fælde årets juletræ ...

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gammel Estrup 2023 

Der venter den dejligste julestemning, når Gammel Estrup lukker dørene op i julen. Her er juleaktiviteter for børn, juleklip og duftende julebagværk i herregårdskøkkenet. De smukke gamle sale, stuer og gemakker er pyntet op, og her kan man rigtigt få set og oplevet, hvordan julen foregik i…

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2023  

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gavnø 2023 

På Gavnø Slot ved Næstved begynder juleeventyret, når porten åbnes til årets smukke julemarked. Over to weekender i november inviterer baronessen på Gavnø indenfor, hvor der er pyntet op til jul.

Det er 16. gang at det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet danner scenen for et stemningsfuldt…

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Herregården Sønderskov 2023 

Julemarked på herregården Sønderskov er et af Sydjyllands mest populære julearrangementer. I begyndelsen af december er den smukke, gamle herregård pyntet op til jul, og her blandt de hyggelige stande dufter der godt af julebag og andre julelækkerier.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^