Oral-B nyhed: Eltandbørsten Oral-B Genius X

Kategori: Vi tester!

Oral-B GENIUS X er producentens mest avancerede eltandbørste til dato. Tandbørsten giver dig besked om kvaliteten af din tandbørstning, så du får det bedste resultat af din tandbørstning.

Oral-B nyhed: Eltandbørsten Oral-B Genius X 

Det er altså super tilfredsstillende, når man efter tandbørstning lader tungen glide hen over tænderne og de føles helt glatte og rene. Men hvorfor er det at man, trods de anbefalede to minutters tandbørstning, to gange dagligt, stadig kan få besked hos tandlægen om, at man ikke har været grundig nok?

Det handler om børsteknik

Ifølge Oral-B, en af verdens førende producenter af el-tandbørster, handler det om børsteteknik. Mange mennesker når simpelthen ikke ordentligt rundt og får børstet alle tænder og tandkødet korrekt. For andre mennesker kan en for hård børste eller et for hårdt tryk på tandbørsten, være problemet og gøre mere skade end gavn.

En tandbørste med stride børster, kan umiddelbart føles effektiv, men de hårde børster kommer som regel ikke grundigt ind og får børstet ordentligt mellem tænderne. De stride børstehår øger også, ligesom tandbørstning med et for hårdt tryk, risikoen for at skade tandkødet, hvilket kan resultere i at tandkødet trækker sig tilbage fra tanden, så man får synlige, sarte, blottede tandhalse.

Tandbørsten der lærer dig at børste korrekt

Som hjælp til at sikre optimal tandbørstning, har Oral-B udviklet Oral-B GENIUS X, som er producentens mest avancerede eltandbørste til dato. Med tandbørsten registreres og analyseres den individuelle børsteadfærd og -teknik, og efter endt tandbørstning giver tandbørsten forbrugeren et individuelt feedback på via Bluetooth, hvor man blandt andet får besked om missede områder.

”Vi er utroligt glade for at tilbyde de danske forbrugere vores mest avancerede eltandbørste nogensinde”, siger Jessica Hedin, Brand Manager for Oral-B i Norden. 
”Alle mennesker er forskellige, og derfor skal løsninger tilpasse sig individet. Med Oral-B GENIUS X får forbrugerne en effektiv og personlig børstningsoplevelse, der bidrager til optimal mundhygiejne.’’

Oral-B Genius X - med  super praktisk Travel Case

Sammen med eltandbørsten Oral-B Genius X følger en opbevaringsæske i et flot og stilrent design. Æsken er ikke mindst praktisk på rejser, da man ikke behøver medbringe opladerfod. Istedet tilsluttes æsken nemt, og eltandbørsten oplades  mens den ligger i æsken.

Kort om Genius X:

  • Ligesom et fingeraftryk er den enkeltes børsteteknik unik. Oral-B GENIUS X, med kunstig intelligens, forstår hvordan forbrugeren børster og hjælper dem med at forbedre deres mundhygiejne gennem en personlig feedback.
  • Oral-B GENIUS X, med kunstig intelligens, har en elegant og moderne rejsetaske, som oplader både børsten og en USB-enhed, f.eks. en smartphone, for at gøre det enkelt at tage med på rejsen.
  • I gennemsnit børster mennesker mellem 30 og 60 sekunder. Forbrugerne, som anvender Oral-B appen til tandbørstning, har en gennemsnitlig børstetid på 2 minutter og 22 sekunder – 22 sekunder længere, end hvad tandlægerne anbefaler som minimum. 

 

Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Dolce Gusto Circolo Automatic
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Smartphones vs. Digitalkamera
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Cat B100
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^