Krystalhealing: 12 sten og krystallers unikke energier

Krystalhealing: 12 sten og krystallers unikke energier 

Det er svært ikke at blive en lille smule betaget af småsten, fossiler og krystaller. Med fine farvespil og unikke former, virker de så indbydende, at man er fristet til at samle dem op for at studere dem nærmere.

Gennem mange tusinde år har de spillet en vigtig rolle i traditionel medicin, ligesom de har haft en stærk symbolsk og spirituel betydning. Og selvom de i dag primært værdsættes for deres dekorative egenskaber, så er der også dem, der mener, at de små enestående naturfænomener rummer særlige åndelige energier og helbredende kræfter.

Disse egenskaber har ingen videnskabelige studier hidtil kunne bekræfte, alligevel er de gamle teorier så sejlivede, at krystalhealing i dag er yderst populært indenfor alternativ medicin.

Ifølge teorierne har hver sten- og krystalart nogle unikke egenskaber, som man ved at røre ved, bruge som lommesten eller opbevare i sin nærhed, kan have gavn af. Blandt nogle af de populære og mest anvendte sten og krystaller er kvarts, jaspis, krysopras, obsidian og månesten.

 

Om artiklens kilder

I udarbejdelsen af artiklen er der anvendt danske og internationale kilder. Her har beskrivelser af de enkelte sten og krystallers egenskaber, samt angivelsen af hvilke stjernetegn, der har en særlig tilknytning været meget forskellige, hvilket formentlig skyldes kildernes individuelle tolkning af de filosofier og teorier, der ligger bag krystalhealing.

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^