10 dage i gastronomiens tegn

10 dage i gastronomiens tegn

10 dage i gastronomiens tegn  

Madelskere kan godt begynde at glæde sig. Fra den 24. august til 2. september er der igen store madoplevelser i byen, når København inviterer til festivalen Copenhagen Cooking ...

Madelskere kan godt begynde at glæde sig. Fra den 24. august til 2. september er der igen store madoplevelser i byen, når København inviterer til festivalen Copenhagen Cooking. Det er tredje gang, at Nordens Madfestival afholdes, og igen i år er Tivoli og madmessen for livsnydere eat 07 med på programmet. Og så venter der en gourmetoplevelse i superklassen, når top restauranten Kiin Kiin har besøg af verdens bedste thai-kok.

Ti dage i gastronomiens og nydelsens tegn venter i København, når Copenhagen Cooking hylder gastronomien med en storstilet madfestival. Copenhagen Cooking blev afholdt for første gang i 2005 og er siden blevet et tilløbsstykke blandt københavnere og turister. Nu er det igen tid til at forkæle smagsløgene.

- København er fyldt med smagsoplevelser under Copenhagen Cooking, og der er noget for enhver smag. Vi har både de sublime gourmetoplevelser i verdensklasse, kokkeskoler for børnene og folkekøkkener for de voksne. Det nordiske køkken er en stor del af programmet, men der er også plads til det internationale køkken. Fællesnævneren er den gode kvalitet, siger Thomas Meier Lorenzen, projektleder Wonderful Copenhagen.

Under hele Copenhagen Cooking vil der være uimodståelige fristelser for ganen på byens bedste restauranter, pladser, stræder og torve. Tivoli har dagligt smagsoplevelser på programmet, konkurrencer og åbne køkkener. Øksnehallen danner i weekenden den 25. - 26. august rammen om luksus madmessen eat 07, hvor landets bedste producenter og specialister i mad, vin og delikatesser er samlet for at hylde den gode smag og den kompromisløse kvalitet.

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen - i samarbejde med Tivoli, Copenhagen Alliance, eat 07, Carlsberg, inco danmark og Københavns toprestauranter.

Programmet for Copenhagen Cooking er under udarbejdelse og vil ligge klar i løbet af juli måned. Læs mere om madfestivalen på:

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^