Kalendergaver
Glaspynt fra Bungalow
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'

Bordet er dækket med Le Creusets smukke 'Calm Collection', her i farverne 'Shell Pink' og 'Mist Grey'.

Et lækkert måltid fortjener flot servering

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Hos Le Creuset har man gennem generationer designet køkkenudstyr, gryder, potter og pander i emaljeret støbejern, tallerkner samt smukke fade og skåle i stentøj.

Den belgiske virksomhed er kendt verden over for deres fantastiske kvalitet og deres ikoniske design. Med kollektioner som ’Signature’, ’Classic’, ’Heart’, ’Heritage’, ’Rainbow’ og ’Metallics’ har de betaget enhver med sans for kvalitet og design.

Le Creuset klassikere i smukke pasteller

Senest har Le Creuset lanceret ’Calm Collection’, som er den smukkeste genskabning af Le Creusets stentøjs favoritter i nye charmerende farver.

De fine glasurpasteller; ’Meringue’, ’Mist Gray’, ’Sea Salt’ og ’Shell Pink’ komplimenterer på fantastisk vis hinanden og udstråler elegance og harmoni, som står i flot kontrast til stentøjets robuste materiale og samtidig er det perfekte match til den nordiske stil.

Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor SS20 - Nordisk enkelthed, ro og harmoni

Med seneste kollektion præsenterer House Doctor deres bud på den kommende sæsons indretningstrends og -tendenser. Her er stribevis af skønne produktnyheder og masser af forår- og sommerinspiration til indretning af lejlighed og hus såvel som uderum, haven, altanen og terrassen.

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville SS20 - Et touch af boheme

Okker, fuchsia, mauve, orange og blomme. Blommingvilles kollektion for foråret og sommeren 2020 byder på masser af nyt og stemningsfuldt boligtilbehør i de skønneste farver.

Læs mere
Bolig & Design
Ib Laursen SS20 - Sommerromantik

Med Ib Laursens kollektion for foråret og sommeren 2020, præsenteres et smukt og inspirerende udvalg af stemningsfuldt og dekorativt boligtilbehør. Her er nye smukke lanterner, lysfade og bakker, spejle, kurve, vaser, potter og krukker og skønne tekstiler, puder og plaider i lyse pasteller i bomuld...

Læs mere
Bolig & Design
Vasketøjskurve

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de skønne vitriner i genbrugstræ fra Riviéra Maison og den nye stentøjsserie 'Esrum Night' fra Broste Copenhagen. Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te...

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk boligstil: Indret med træ

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Forelsk dig i dragende overflader

Forelsk dig i dragende overflader

Få en boligindretning,<BR> der holder over tid

Få en boligindretning,
der holder over tid

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Giv stuen en makeover<BR> - lynhurtigt og billigt

Giv stuen en makeover
- lynhurtigt og billigt

Shopping Nyheder
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Kroge i smedejern

Kroge i smedejern

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Nye Bøger
^