Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrencer

Vind økologiske hudplejeserie 'CV af Charlotte Vøhtz' fra Green People

Har du lyst til at vinde lækre, effektive, milde produkter fra 'CV af Charlotte Vøhtz' -serien, så udlodder Green People lige nu 2 x 3 skønne produkter til en værdi af hver 973 kroner blandt KvindeGuidens læsere.

Det Skriver Andre Medier...
21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


18.03.2020

WHO: Tag ikke ibuprofen, hvis du har coronasymptomer

DR.dk

Verdenssundhedsorganisationen opfordrer til, at man tager parcetamol – pinex, panodil etc. - i stedet. Opfordringen kommer, efter at det medicinske tidsskrift The Lance i en forskningsundersøgelse indikerer, at ibuprofen – stoffet i ipren – kan gøre coronasmittede mere syge, end de er i forvejen,... Læs mere


Arkiv

^