Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Godnat lydbøger
Signature hos Like ANNA
Sig varmt tak for det forgangne år
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrencer

Krop-Sind-Ånd Helsemesse
Interesserer du dig for alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling? Vind entré til Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen.
Deltag i lodtrækningen

Det Skriver Andre Medier...
24.11.2019

Mødrehjælpen: Børn i fattige familier har ringere sundhed og står ofte uden for fællesskaber

Mødrehjaelpen.dk

Kontanthjælpsloftet, 225-timers reglen og integrationsydelsen rammer børns sundhed og deres deltagelse i fællesskaber. Det viser en ny undersøgelse fra Mødrehjælpen. Læs mere


22.11.2019

Færdiguddannede kvinder undervurderer deres eget værd

Ingeniørforeningen - Ida.dk

Kvinder på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser undervurderer generelt deres eget værd, og har alt for beskedne lønforventninger. Læs mere


19.11.2019

Arbejdsløse seniorer søgere oftere job end yngre – men har sværere ved at få et

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Et survey foretaget af Epinion for FH viser, at arbejdsløse seniorer søger flere job end yngre arbejdsløse. Seniorerne har på trods af den højere aktivitet dog stadig svært ved at finde sig et nyt job igen.

Læs mere


19.11.2019

Undersøgelse: Flere kvindelige ledere – bare ikke på topposterne

Mfvm.dk

Antallet af kvindelige ledere er stigende både i den offentlige og den private sektor. Men på trods af det, når kvinderne ikke i samme grad som mændene det øverste ledelsesniveau. Læs mere


18.11.2019

Undersøgelse: Lønnen er lavere i kvindefag

Fagbladet3f.dk

Kvindefag er lavtlønsfag, viser en ny undersøgelse, som Det Nationale Forskning- og Analysecenter for Velfærd, Vive, har lavet. Hvis andelen af kvinder i et fag er 40 procent, er lønnen cirka fire procent lavere end i andre fag, hvor kvinderne udgør 30 procent. Læs mere


17.11.2019

Danskerne stoler for meget på deres lønseddel

FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

Ni ud af ti danskere har tillid til, at de får den rigtige løn udbetalt - selv om hver anden har oplevet at finde fejl på lønsedlen. Det viser en ny undersøgelse fra Epinion. Fagbevægelsens Hovedorganisation opfordrer danskerne til at kaste et grundigt blik på lønsedlen.

Læs mere


Arkiv

^