Rivièra Maison bakke
Gulvløber naturfarve
Nordal - Ny kollektion
Zink potter
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Det Skriver Andre Medier...
03.09.2019

Fortsat skæv kønsfordeling

Kvinfo.dk

Kvindelige studerende er på vej ind på de tekniske og naturvidenskabelige uddannelser. Men det går langsomt, og når rekordmange unge i disse dage begynder deres studieliv, er der fortsat flest kvinder at finde på uddannelser inden for omsorg og pleje. Unge mænd begynder derimod på tekniske og... Læs mere


06.08.2019

Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagenpride.dk

Copenhagen Pride Week 2019 løber af stablen i alle regnbuens farver fra tirsdag den 13. august til søndag den 18. august 2019, hvor københavnerne tager godt imod forventede festende 85 nationaliteter. Læs mere


14.06.2019

Hjerteforeningen: E-dampere har større risiko for hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Nye undersøgelser foretaget af forskere fra Stanford University peger på, at særligt smagsstofferne i rygevæsken øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme markant i forhold til, hvis du ikke ryger. Det her er et endnu klarere bevis for, at e-cigaretter er skadelige, siger tobaksekspert fra... Læs mere


14.06.2019

Forskning: Kolesterolmedicin giver ikke øget risiko for hjerneblødninger

Aarhus Universitet

Præparatet statin, som forebygger hjerte-kar-sygdomme, virker samtidig som et værn mod hjerneblødning. Det viser verdens hidtil største studie, som over en tiårig periode har fulgt mere end en halv million personer i behandling med statiner. Læs mere


29.05.2019

Kun halvdelen af pårørende er tilfredse med psykiatrien

Bedrepsykiatri.dk

Kun lidt over halvdelen af de pårørende til indlagte voksne i psykiatrien er tilfredse med det samlede behandlingsforløb. Det viser den seneste nationale tilfredshedsmåling af patienter og pårørendes tilfredshed med psykiatrien. Læs mere


26.04.2019

Fedtets livsvigtige rolle i kroppen

Cancer.dk

Nyt forskningsprojekt skal give forståelse for, hvilken biologisk betydning de fedtstoffer vi spiser, har for vores sundhed, og hvordan fedt er med til at styrke helbredet. Læs mere


Arkiv

^