Wild Rose 

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet.

Hendes store drøm er at flytte til Nashville Tennessee og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget lang væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.

Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion, er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror.

Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

Titel: Wild Rose
Instruktør: Tom Harper
Medvirkende: Jessie Buckley, Julie Walters, James Harkness mf.
Originaltitel: Wild Rose
Copyright: Scanbox Entertainment
Premiere: 23. juli 2020
 

Second Act

Oplev Jennifer Lopez i rollen som Maya Vargas, der som 43-årig kun ønsker én ting … en forfremmelse! Efter 15 år som butiksassistent i et supermarked er hun klar til at komme videre og nu er muligheden der! Hun er den perfekte kandidat til den ledige stilling som manager – lige indtil de finder en…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Destroyer

Oplev Nicole Kidman som politiefterforskeren, Erin Bell, der som ung betjent har været undercoveragent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Cold War

Med dramaet ’Cold War’, har den polske filmskaber, Pawel Pawlikowski, skabt endnu et prisbelønnet mesterværk. Hans tidligere film 'Ida' vandt flere priser og blandt andet en Oscar. Hans nye film ’Cold War’, som også er en sort/hvid film, vandt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Julemandens datter

Christian Dyekjærs julefilm 'Julemandens Datter' er en herlig julekomedie for hele familien, med Martin Buch, Mia Lyhne, Ella Testa Kusk og Peter Sejer Winther på rollelisten.

Læs mere

julefilm lucia Oprettet af Redaktionen

I Krig & Kærlighed

Oplev Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen i den danske storfilm 'I Krig & Kærlighed' instrueret af Kasper Torsting.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^