VEGA hylder musikeren, manden og ikonet, Leonard Cohen

Store danske musikere hylder Leonard Cohen med koncert i Vega den 13. marts.

VEGA hylder musikeren, manden og ikonet, Leonard Cohen 

I 2004 udgav en række danske musikere albummet 'På Danske Læber' udgivet, hvor en række danske musikere fortolkede Leonard Cohens sange. Søndag den 12. marts i Store VEGA hyldes musikeren, manden og ikonet, Leonard Cohen, igen af en lang række danske musikkere. Med Nikolaj Nørlund i spidsen, fortolkes det bedste fra Cohens fantastiske bagkatalog til 'På Danske Læber' anno 2017.

Aftenen er frem for alt en hyldest og fejring af det fantastiske livsværk Cohen efterlader sig og en unik mulighed for spille de sange, der i 'På Danske Læber'-regi har ligget stille i 12 år. I hvert fald i live-mæssig forstand. Oplev Steffen Brandt/Tina Dickow, Jens Unmack, Oh Land, Niels Skousen, Lise Westzynthius/Marie Laurette Friis, Bisse, Ulla Henningsen, John Guldberg, Nikolaj Nørlund, Claus Hempler, Peter H. Olesen, Katinka, Christian Hjelm, Blaue Blume, Nikolaj Nørlund og Carl Emil Petersen i Vega mandag den 13. marts 2017.

Koncert: På danske læber - Leonard Cohens sange fortolket på dansk
Hvor: VEGA - Musikkens Hus, Store Vega, Enghavevej 40 1674 København 
Hvornår: 13. marts 2017 kl. 20.00
Entré: 325 kroner

Brad´s status

Den 14. december er der premiere på Mike Whites samfundskritiske komediedrama 'Brad's Status' med Ben Stiller i hovedrollen. Filmen belyser, hvordan tv og sociale medier påvirker os, vores opfattelse af os selv, og hvordan det får os til konstant at sammenligne os selv med andre, og den succes vi…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

En fantastisk kvinde

Det chilenske filmdrama 'En fantastisk kvinde', der vandt Sølvbjørnen for Bedste Manuskript på Berlin Film Festival 2017, har dansk biografpremiere på torsdag den 26. oktober.
Filmen er på én og samme tid den smertefulde og betagende historie om Marina, der tjener sine penge som servitrice, men…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Brylluppet

Stephan Strekers 'Brylluppet' er en belgisk-pakistansk co-produktion om en ung pige, der ønsker at frigøre sig fra familiens traditioner, og samtidig en nutidig Romeo og Julie historie, der udspiller sig i vores moderne vestlige Europa.
Den 18-årige pakistanske pige, Zahira har et tæt forhold…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Gensynet

Den franske film 'Gensynet', der har Catherine Deneuve og Catherine Frot i hovedrollerne, er en hjertevarm historie om to meget forskellige kvinders tætte bånd og liv.

Læs mere

Gud taler ud

I 80’erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe – Psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder…

Læs mere

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^