The United States vs. Billie Holiday

The United States vs. Billie Holiday 

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange. Andra Day var, for sin enestående præstation som jazzlegenden, Oscar-nomineret, da prisuddelingen er blevet afviklet.

I sin tid skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen 'Strange Fruit', som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang.

Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, som man, fra højeste sted, forsøger at få stoppet. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen.

Agent Jimmy Fletcher, der spilles af Trevante Rhodes fra 'Moonlight', får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

'The United States vs. Billie Holiday' er instrueret af Lee Daniels, som stod bag de prisvindende dramaer 'Precious'og 'The Butler'.

Titel: The United States vs. Billie Holiday
Instruktør: Lee Daniels
Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne
Premiere: 20. maj 2021
Copyright: Scanbox

Everybody Knows

Oscar-vinderne Penélope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i dobbelt-Oscar-vinder Asghar Farhadis intense drama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid. Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Løfte ved daggry

'Løfte ved daggry' er det anmelderroste franske drama af Eric Barbier efter Romain Garys hovedværk "Morgenrødens løfte", inspireret af sin egen opvækst.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Green book

Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip, bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley, der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide til hvilke…

Læs mere

Unge Astrid

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete der noget, der ramte hende fundamentalt, en kombination af held og uheld, der kom til at forme hele hendes liv. Det var en begivenhed, der gjorde hende til en af de mest innovative kvinder i vor tid og til fortælleren, en hel verden kom til at elske. Pernille…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Beautiful Boy

Oscarnominerede Steve Carell spiller, sammen med Timothée Chalamet, far og søn i denne hudløs ærlige skildring af afhængighedens dybe afgrund, som påvirker en hel familie. Filmen er baseret på biografierne 'Beautiful Boy af David Sheff og 'Tweak: Growing Up on Metahmphetamines' af Nic Sheff, og er…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^