The twilight saga: eclipse

the twilight saga: eclipse

The twilight saga: eclipse 

Tredje del af den livsfarlige og intense kærlighedshistorie mellem den unge Bella Swan og vampyren Edward Cullen ...

Det verdensomspændende succesfænomen, The Twilight Saga, er tilbage med tredje del af den livsfarlige og intense kærlighedshistorie mellem den unge Bella Swan og vampyren Edward Cullen. The Twilight Saga: Eclipse udgives på DVD og Blu-ray den 5. december 2010.

Eclipse har sat rekorder for international indtjening for Twilight-filmserien, der bliver stadig mere populær - både blandt kultdyrkende ’Twihard’-fans og almindelige, varmblodede mennesker.
Tredje kapitel begynder… med det ultimative valg!Seattle rystes af brutale mord… En vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn… Og imens må Bella Swan træffe valget mellem kærligheden til Edward Cullen og venskabet med Jacob Black – vel vidende, at hendes valg kan nedbryde den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve. Og samtidig vælger hun også imellem at leve videre – og leve for evigt!

Filmene, bøgerne og fansene
Da den første Twilight-film fik dansk biografpremiere, var Twilight-universet stadig mest kendt fra Stephenie Meyers romantiske vampyrromaner. Fra USA kom forlydender om en helt speciel popularitet og fankultur omkring Twilight-filmen, men først efter at Twilight (2008) også herhjemme pakkede propfulde biografsale over hele landet, blev fænomenet for alvor kendt.
Efter tre Twilight Saga-film i biografen har de tre succeser nået over 700.000 solgte billetter kun i danske biografer. DVD-salget er allerede på knap 200.000, nu hvor tredje ombæring er på trapperne.

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^