The Day After Tomorrow

The Day After Tomorrow 

Mens pinsesolen dansede over Danmark, valgte millioner af mennesker verden over at gå i biografen og opleve verden blive ramt af en ny istid.











Mens pinsesolen dansede over Danmark, valgte millioner af mennesker verden over at gå i biografen og opleve verden blive ramt af en ny istid.

Således tog ”The Day After Tomorrow” hele verden med storm ved sin verdenspremiere den 28. maj 2004 og med et samlet resultat på $ 152.100.000 blev det til rekorden: ”THE BIGGEST NON-SEQUEL OPENING WEEKEND IN HISTORY” (Den største ikke-serie film i historien).

Danmark havde sin flotte andel af resultatet med kr. 4.326,923 og 66.947 billetter (fredag til søndag), og filmen åbnede som en klar nummer et! Efter 4 dage er det nu blevet til kr. 5.623.434 eller 88.642 billetter.

Også anmelderne var enige i publikums dom, og ”The Day after tomorrow” høstede flotte anmeldelser fra de danske kritikere.

I ”The Day after Tomorrow” stiller instruktør Roland Emmerich spørgsmålet: Hvad nu, hvis vi står lige foran en ny istid?

I ”The Day after Tomorrow” præsenterer instruktør Roland Emmerich os for et nyt unkontrollerbart fjendebillede: Klimaet! Den globale opvarmning udløser en stribe naturkatastrofer og kaster jorden ud i en ny istid.

Klimatologen Jack Hall (Dennis Quaid), som forgæves har forsøgt at advare de ansvarlige myndigheder om den overhængende fare, må nu sætte sit eget liv på spil og i et nervepirrende kapløb med tiden rejse til et oversvømmet og tilfrosset New York for at redde sin voksne søn, Sam (Jake Gyllenhaal).

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^