Step up 2 the streets

step up 2 the streets

Step up 2 the streets  

Sommerens hotteste dansefilm ...

Titel: Step Up 2 the Streets
Medvirkende: Chase Collins, Blake Collins
Instruktion: Jon Chu
Genre: Drama / Dansefilm / Romance
Biograf: 27. juni 2008



Sommerens dansefilm ...
Den oprørske pige Andie danser i den illegale streetdancegruppe 410. Da hun starter på en ny skole, har hun fra starten svært ved at tilpasse sig. Hun forsøger at få tid til både 410 og skolen, men det viser sig hurtigt, at skolen er alt for tidskrævende. Flere gange kommer hun for sent til træning med sin gamle dansegruppe, og hun ender med at blive sat af holdet.

Skolens hotteste fyr Chase har imidlertid fået øjnene op for Andie, og han overtaler hende til, at de sammen starter et streetdance-hold for nogle af de oversete og utilpassede elever med det formål at vinde undergrunds-dansekonkurrencen The Streets.

Men 410 og de andre illegale dansegrupper på gaden har svært ved at acceptere, at Andie og vennerne stiller op til konkurrencen. Pludselig står Andie midt i en konflikt, hvor hun må forsøge at få sit gamle og nye liv til at mødes.

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^