Søren Ryge dvd - et hit under juletræet

Søren Ryge dvd - et hit under juletræet 

Ifølge Danmarks officielle hitliste har Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark !

Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" er blevet en ægte bestseller. Ifølge IFPI Danmarks officielle hitliste har dvd’en fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark. Så mange fans kan formentlig se frem til at få Søren Ryge under træet.
”Der har været en helt utrolig interesse for at få fat i Søren Ryges programmer på dvd. Den første dvd med "Anders & Julius" blev solgt i over 50.000 eksemplarer, og noget at forklaringen skal nok findes i, at der er en voksende interesse for personportrætter og dokumentarer på dvd. Udover det handler det måske også om nostalgi, hvilket en af vores andre store succeser – Clausen og Haugaard – vidner om,” siger Maiken Maigaard, der er redaktør for fakta og livsstil i DR Multimedie.
Hun tilføjer, at det samtidig ser ud til, at mange også gerne generelt vil have Søren Ryges programmer i dvd-afspilleren.


Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^