Revolutionary road

revolutionary road

Revolutionary road 

I anledning af premieren på den allerede anmelderroste film i aften, udlodder vi 2x5 billetter ...

Titel: Revolutionary Road
Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates m.fl.
Instruktør: Sam Mendes


Om filmen
Da Frank og April flytter ind i deres nye hus, tager de med det samme afstand fra forstadsapatien, som omgiver dem. De vil aldrig bøje sig for konformiteten. De vil forblive umiddelbare og uærbødige over for deres omgivelser… siger de.
Snart kryber normaliteten imidlertid ind på dem. Frank passer sit ligegyldige job, mens April går derhjemme og føler sig utilfredsstillet. Lidenskaben tørrer ud. Drømmene fordamper. Men i et desperat forsøg på at redde idealerne udtænker April en plan: De skal vende sovebyen ryggen, drage til Paris og realisere deres drømme der. Men som alle drømme kommer også denne med en pris… Instruktøren Sam Mendes (”American Beauty”) sætter i ”Revolutionary Road” igen fokus på normaliteten i den amerikanske forstadsidyl – denne gang, som den tog sig ud i 50’erne. Leonardo DiCaprio og Kate Winslet spiller det unge par, der flytter ind på Revolutionary Road med alle intentioner om at forblive unikke personer, der ikke lader sig forme i middelklassens ensformige billede.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^