Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
Stor LED pære
Life Itself
Redaktionen

Dan Fogelmans 'Life Itself' er en hyldest til livet med de komplikationer og den kærlighed, der følger med, og til den uforudsigelighed, der oftest får altafgørende betydning. Med skuespillere som Olivia Cooke, Oscar Isaac, Samuel Jackson, Antonio Banderas og Annette Bening, og med en handling der udspiller sig i de tætbefolkede gader på Manhattan og de solrige olivenplantager i Spanien, sætter ’Life Itself’ spørgsmålstegn ved vores forestillinger om lykke og uheld, om triumf og tragedie og ultimativt om selve livet.

Vi følger parret Will og Abby, der forbereder sig til at bringe deres første barn til verden, og oplever hvordan deres liv er forbundet til Dylan, en ung kvinde, der leder efter en vej ud af sine problemer, Irwin, der må opdrage sit barnebarn i en usikker verden og til Mr. Saccione, en velhavende plantageejer i Spanien, hans medarbejder Javier og hans familie, konen Isabelle og sønnen Rodrigo...

'Life Itself' er skrevet af forfatteren til den anmelderroste komedie 'Crazy, Stupid, Love', og Dan Fogelman, instruktør bag tv succesen 'This Is Us'.

Titel: Life Itself
Genre: Romantisk drama
Instruktør: Dan Fogelman
Medvirkende: Olivia Cooke, Oscar Isaac, Olivia Wilde, Samuel Jackson, Antonio Banderas og Annette Bening
Premiere: 22. november 2018
Copyright: Scanbox

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Ogawa Kazumasa poster

Ogawa Kazumasa poster

M1plus by MIIEGO høretelefoner

M1plus by MIIEGO høretelefoner

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

MIIEGO AL3+ FREEDOM

MIIEGO AL3+ FREEDOM

^