In America

In America 

Jim Sheridan (My Left Foot, og In The Name of The Father) står bag filmen In America, der har premiere 16. januar 2004

Premiere: 16. januar 2004

Instruktør: Jim Sheridan

Medvirkende:
Samantha Morton ..... Sarah
Paddy Considine .... Johnny
Sarah Bolger ...... Christy
Emma Bolger ......... Ariel
Djimon Hounsou ...... Mateo

Jim Sheridan (My Left Foot, og In The Name of The Father) står bag denne halv-selvbiografiske film.
Med deres to unge døtre, emigrerer Johnny og Sarah fra Irland til New York City, til et magisk Amerika, hvor alt er muligt og hvor familien starter forfra. Båret af pigernes håb og tro, og venskabet med en fremmed, finder familien et nyt liv…

Den lille irske familie ankommer via Canada til New York – Johnny (Paddy Considine), Sarah (Samantha Morton) og deres to døtre, Christy og Ariel (Sarah & Emma Bolger). De flytter ind i en gammel og nedslidt slumejendom, befolket af narkomaner, småforbrydere, transvestitter og andre farverige skikkelser. De går i gang med at forsøge at klare dagen og vejen, indtil Johnny finder arbejde som skuespiller eller iscenesætter ved byens teatre. På trods af, at familien bærer på en stor og dyb sorg over en søn og bror, som døde af en uovervindelig sygdom, bevarer de en ukuelig optimisme. Og da de lærer deres mystiske underbo, den højt råbende Mateo (Djimon Hounsou) at kende, forandrer det alt … Måske er miraklernes tid alligevel ikke forbi.

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^