En ubekvem sandhed

Kategori: Kultur

En ubekvem sandhed

En ubekvem sandhed 

Den globale opvarmning og hvad vi kan gøre ved den ...

Den globale opvarmning og hvad vi kan gøre ved den ...

Forfatter: Al Gore
Omfang: 328 sider
Udkommet på Aschehoug Forlag


Smeltende ismasser, forurening, tørke, oversvømmelser og ekstreme vejrfænomener.
Al Gore tager i sin bog fat på de enorme for-andringer, der sker på vores klode, og spørger, om vi vil gøre noget, før det er for sent?


Klimakrisen kan virke som en langsom proces, men Al Gore viser i sin bog, at den i virkeligheden foregår meget hurtigt. For at kunne forstå og gøre noget ved den fare, der sniger sig ind på hele menneskeheden, må vi først se i øjnene, at der virkelig er tale om en krise. Al Gore spørger, hvor-for vores ledere vender det døve øre til en så klar advarsel? Modsætter de sig sandheden, fordi de ved, at de ellers vil være moralsk forpligtet til at handle her og nu? Er det simpelthen mere be-kvemt at ignorere advarslerne? Måske, siger Al Gore, men ubekvemme sandheder forsvinder ikke bare, fordi man ikke ønsker at se dem – tværtimod vil deres betydning vokse.

Al Gore er tidligere vicepræsident i USA og nu formand for Current TV, en uafhængig kabel- og satellitstation med nyheder og oplysninger for unge mennesker. Gore blev i 1976 valgt ind i Re-præsentanternes Hus og i 1984 og 1990 i Senatet. Han blev i januar 1993 indsat som USA’s 45. vicepræsident og varetog dette embede i otte år. Han skrev i 1992 bestselleren Jorden i balance og bor i dag med sin kone, Tipper, i Nashville, Tennessee.

Bestil online

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^