Chakrabogen

Chakrabogen 

Chakraer er, ifølge Chakrabogen, energicentre i kroppens aura. Når de er kommet i balance, føler man sig fuld af vitalitet og i topform. Men når de kommer ud af balance og påvirker kroppens "frie flow af energi", bliver man træt og udmattet...

Forfatter: Pauline Wills
Forlag: Borgen
kr. 199,-


Chakraer er, ifølge Chakrabogen, energicentre i kroppens aura. Når de er kommet i balance, føler man sig fuld af vitalitet og i topform. Men når de kommer ud af balance og påvirker kroppens "frie flow af energi", bliver man træt og udmattet.

I Chakrabogen forklares chakraernes oprindelse i det gamle indiske helbredelsessystem og i yogafilosofien. Bogen viser placeringen af de syv vigtigste centre, hvordan de er sammenkædet og hvordan de påvirker velværet. Den præsenterer dertil en overflod af praktiske øvelser: farvevisualiseringer, akupressur, yogaøvelser, åndedrætsøvelser, samt mantra- og meditationsteknikker, der sætter dig i stand til at balancere hver enkelt chakra.

Bogen forklarer hvordan man:

• harmoniserer de syv vigtigste chakraer
• udfører praktiske chakraøvelser
• styrker sine naturlige energikilder

Forfatteren Pauline Wills er farveterapeut, zoneterapeut og yogalærer..



Bestil online

Adam Sandler biografaktuel i seriøs rolle

Adam Sandler er bedst kendt fra sine mange komedier.

Læs mere

Skaber

Jeffrey Dahmer slippes løs i biografmørket...

Den amerikanske gyserfilm "Dahmer" vil i den nærmeste fremtid kunne opleves i de danske biografer, nærmere bestemt hos Cinemaxx i København og Odense, og hos Øst For Paradis i Århus.

Læs mere

regel

Dragejægerne udkommer på video

Christian Bale og Matthew McConaughey slår sig løs i actionbraget "Dragejægerne", som udkommer på vhs og dvd den 11 marts.

Læs mere

ellers

28 DAYS LATER - Præmiere i fredag!

Instruktøren bag "Trainspotting" og "The Beach" leverer med ”28 dage senere” en vanvittig uhyggelig gyser. Filmen kan ses i biografen fra fredag den 28. februar…

Læs mere

popcorn udforsker

Dansk børnefilm vinder filmpris

Ved den 53. filmfestival i Berlin fik Pia Bovins "Kald mig bare Aksel" prisen for bedste børnefilm.

Læs mere

opsat

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^