Blandt mænd og får

Blandt mænd og får  

I en isoleret islandsk dal bor brødrene Gummi og Kiddi i hver deres hus og passer hver deres fårebestand, der er fremavlet gennem generationer. Men selvom de deler arealer og levevis har Gummi og Kiddi ikke talt sammen i fire årtier. Da en dødelig sygdom pludselig rammer Kiddis får, beslutter myndighederne, at alle dyr i området skal aflives for at begrænse smitten. Men de to stædige mænd giver ikke op så let, og forsøger at afværge katastrofen på hver deres måde – Kiddi med sin riffel og Gummi med sin forstand. Mens myndighedernes dødspatrulje hastigt kommer nærmere, er brødrene nødt til at samarbejde for at undgå den forestående udryddelse af deres hæderkronede fåreslægt og ikke mindst dem selv.

’Blandt mænd og får’ er en finurlig fortælling om to stolte brødres kærlighed til deres får … og muligvis til hinanden. Med filmen har instruktøren, Grímur Hákonarson, skabt et forrygende og underspillet komediedrama, der vandt den prestigefulde pris Un certain regard ved Filmfestivalen i Cannes.

Titel: Blandt mænd og får
Premiere: 21. april 2016
Original Title: Hrútar
Genre: Drama
Instruktør: Grímur Hákonarson
Medvirkende: Sigurður Sigurjónsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Bøving, Jon Benonysson mf.
Copyright: Scanbox

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^