Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutely Fabulous: The Movie 

Helvede vil ingen ende tage, når man bliver anklaget for at at have forårsaget en populær, smuk og folkekær models død. Det må Edina og Patsy se i øjnene, da Edina ved et uheld kommer til at skubbe supermodellen Kate Moss i Londons beskidte Themsen. Faktisk bliver stemningen på de hjemlige Britiske øer så harsk, at de to må flygte til Europas glimmerparadis, Cannes i Frankrig.

Med 'Absolutely Fabulous: The Movie' præsenterer Fox Searchlight Pictures i samarbejde med BBC en ny og super underholdende komedie baseret på den populære britiske kultserie 'Absolutely Fabulous'. Jennifer Saunders har skrevet filmmanuskriptet og spiller hovedrollen som den selvudråbte mode- og PR-guru, Edina Monsoon, og Joanna Lumley, spiller Edinas ubehøvlede, piv-skæve veninde, Patsy Stone.

De to damer er blevet noget ældre, men opfører sig stadig som et par adfærdsvanskelige teenagepiger. På vej mod de 60 år, er de to forkælede veninder stadig rørende enige om, at hverdagen ikke kan hænge sammen uden shopping og champagne - og nu også en smule botox.

Det er endelig lykkedes for Saffy, Edinas tålmodige datter, som nu selv har en datter, at flytte hjemmefra. Men inden længe må hun modvilligt se sig involveret i sin mors affærer, da Edina og Patsy har lokket hendes datter med til Cannes.

Filmen byder også på gensyn med blandt andet den ubrugelige assistent Bubble, Miss M, eksmanden Marshall, og hans kone Bo samt masser af kendte ansigter fra den oprindelige TV serie. Derudover gæster filmen mere end 60 kendisser blandt andet supermodel Kate Moss, skuespiller og komiker Dawn French, modedesigner Stella McCartney, ’Mad Men ’-skuespiller Jon Hamm, den britiske skuespiller Dame Joan Collins, modedesigner Jean Paul Gaultier, Elly Jackson fra britiske synthpop duo La Roux, Baby Spice Emma Bunton, komiker Rebel Wilson og Dame Edna.

Titel: Absolutely Fabulous: The Movie
Instruktør: Mandie Fletcher
Udkommer på BD & DVD: Januar 2017
Copyright: Twentieth Century Fox Home Entertainment

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^