21-dages yoga challenge 

At det tager tre uger at få indarbejdet en ny vane, er nok lidt af en myte. Ikke desto mindre, så giver tre uger med daglig yogatræning dig en god fornemmelse af, hvad yoga kan gøre for dig.

Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte 15-20 minutter til yoga hver dag. Målet er at opleve, hvordan yoga påvirker krop og sind. Yoga giver  energi og styrke, sænker stress og beroliger nervesystemet. Øvelserne giver dig mulighed for at komme fra hovedet og ned i kroppen – en mulighed for at vende din opmærksomhed indad og mærke efter.

Kokain Robert...

B.T. og Ekstra Bladet skriver igen her til morgen at den danske skuespiller Robert Hansen er blevet sigtet i en narko-sag - altså for fjerde gang !

Læs mere

parat

Harrison Ford spilder ikke tiden

Harrison Ford charmere pigerne

Læs mere

Tina

Tilmeld din film til den 3. Indie film Festival

Den Tredje Indie Film Festival (HIFF 2002) er åben for tilmelding af både amerikanske og udenlandske film i fem forskellige kategorier.

Læs mere

øvrige

Se den nye Star Wars Musikvideo Online

Den længe ventet musikvideo fra den nye Star Wars film, Star Wars Episode 2- Klonernes Angreb kan nu ses Online.

Læs mere

spis

Skorpionens forbandelse (Woody Allen)

Skorpionens Forbandelse er en sær blanding af løssluppen screwball og elegant film noir. Det er ikke én af Woody Allens bedste komedier, men det er den bedste i mange år. Et absolut must for dedikerede fans.

Læs mere

Nordjylland

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^