Morgenkåbe B. Copenhagen
Bænke hos BOBO
AVIVIR Baobab
Eden Outcast krystal stager
Kategorier: Hobby  -  Hobby & DIY´s
Smykkefremstilling
Redaktionen

Smykkefremstilling er en populær og hyggelig syssel, og en dejlig mulighed for at pleje og styrke sine kreative evner. At lære at fremstille smykker bliver også særligt tilfredsstillende, når man pludselig kan fremstille unikke og personlige smykker til sig selv og sine nærmeste.

På nettet findes butikker, som både forhandler værktøjet til smykkefremstilling og omfattende udvalg af alverdens fantastiske perler i alt fra koral, metal, emalje og glas til sten, træ, rhinsten, perlemor og porcelæn, snører, og wire i alt fra kobber og tråd til gummi, skind og silke.

Hos forhandlerne finder man også ørekroge og kreoler til fremstilling af øreringe samt låse, øskner, klemmer og stativer. Siderne byder endvidere på masser af inspiration, tips, ideer, opstartsguider og smykkefremstillingskurser.

Inspiration & ideer

Med bogen 'Lær at lave armbånd' fra forlaget Politiken får du grundig vejledning i, hvordan du fletter og knytter de populære armbånd i sofistikerede design og med flotte materialer. Vælg mellem 25 projekter med forskellig stil – lige meget om du er til glitter og glamour, nedtonede jordfarver eller smart ensfarvet, så finder byder bogen på simple flette- og knytteteknikker, hvor forskellige typer snore og tråde kombineres med perler og ædelsten, krystaller og glas. Til hver projekt følger trin-for-trin guide med billeder.

 

 

Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Read more
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Blondebånd

Blondebånd

Anti-stress

Anti-stress

Masking tape

Masking tape

Toolbox House Doctor

Toolbox House Doctor

Nye Bøger
^