Møbelkæde med Danmarks største <BR>udvalg af senge slår fast:<BR> Bæredygtighed og sundhed <BR>SKAL prioriteres
Betræk til IKEA sofa
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Sugerør glas
Kategorier: Hobby  -  Hobby & DIY´s
Scrapbooking
Redaktionen

Scrapbooking er hyggelig og kreativ adspredelse, og så er det en dejlig måde, at bevare smukke minder og oplevelser på. Det kan være rare minder fra en ferie, som med fotografier, udklip fra brochurer, brugte entrebilletter og postkort, kan blive til en smuk og stemningsfuld scrapbog. Bryllupper, fødselsdage, barnets første år, jul og andre højtider er også oplagte temaer til en scrapbog. Men man kan også lave smukke bøger om et kæledyr, om blomster i haven eller måske en fritidsinteresse.

En dejlig og meget personlig gave
Scrapbogen kan være en personlig mindebog – men også en fantastisk gaveidé. Med billeder og fine effekter kan en scrapbog blive en original og kærlig hilsen.

Fotos, farver og fri fantasi
Det kræver ingen særlige forudsætninger at lave en scrapbog. Den blanke scrapbog kan købes hos boghandlere eller hobbyforretninger. Sæt fotografier ind i bogen og skab stemning med små stykker silkebånd, udklip fra magasiner, mønstret papir, brug af farver, glimmer, stempler, stickers og flotte skrifttyper. Har du små tørret blomster eller andre små effekter du ønsker gemt, kan du lægge dem i små cellofanposer, som kan hæftes fast på siden. Scrapbooking er for alle. Det er kun fantasien, der sætter grænser!
Mangler du inspiration, er der meget at finde på nettet. Her kan du finde hobbysider, som i gallerier præsenterer ideer til layouts og designs, tilføjet af andre ”scrappere”.

Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Read more
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Anti-stress

Anti-stress

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Masking tape - Guld

Masking tape - Guld

Nye Bøger
^