help writing your name research papers conclusions black history assignments term paper on sale of goods
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Julemarkeder

Tradition tro ringer Kronborg julen ind med både julejazz, Christmas carols og gospelkoncerter. Mere end 80 juleboder er stillet op uden for slottet, hvor der er god plads til gæsterne og boder med designvarer, tøj, smykker, legetøj, boligartikler, brugskunst, delikatesser til julebordet, juledekorationer og meget mere.

Jul på Kronborg 2023
annonce

Datoer, entrépriser og aktiviteter ikke oplyst.

Juletog, julemand, koncerter, børneværksteder og julegaveshopping på Kronborg den 27. - 28. november og 4. - 5. december.

Jul på Kronborg

I de to første weekender af advent skaber Kronborg rammen om en magisk juleoplevelse med kvalitetsvarer, madmarked, familiehygge og naturligvis det mægtige slot. Børnene kan komme i julehumør med børneværksteder, og højtlæsning. For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med julejazz og gospelkoncerter.

Billetterne er delt op i ankomstintervaller (*) for at sikre alle får en god oplevelse. Julegæsterne skal ankomme i det valgte tidsinterval, men er naturligvis velkommen til at blive på slottet, så længe de har lyst.

Mere end 80 boder uden for slottet

Ligesom i 2019, er de mange spændende juleboder uden for slottet, for at give mere plads til gæsterne og de mange kvalitetsvarer. I boderne kan man købe designvarer, tøj, smykker, legetøj, boligartikler, brugskunst, delikatesser til julebordet, juledekorationer og meget mere. Her kan man faktisk gøre alle sine juleindkøb på én gang!

Jul, jul og atter julTradition tro ringer Kronborg julen ind med både julejazz, Christmas carols og gospelkoncerter.Børn kan lave deres egne julegaver, julepynt og julegodter i slottets børneværksteder. Til de trætte børn er der højtlæsning af udvalgte juleeventyr. Naturligvis er der ingen jul uden Julemanden og han er klar til at modtage artige børns julegaveønsker.

Periode:

Åbningstider:

Ankomstintervaller

  • Ankomstintervaller:

Entré:

  • Voksne:
    Bemærk, at rabatordninger gælder ikke særevents.

  • Børn 4 - 17 år: .
  • Børn under 4 år:

Adresse:

  • Kronborg Slot, 3000 Helsingør

Hjemmeside:

  • Jul på Kronborg

Facebook:

  • Facebook.com/kronborgslot/

Til udstillere:

  • Læs mere om, hvordan du bliver udstiller på 'Jul på Kronborg 2023'.

 

 

 

Julemarkeder
Julemarked i Haveselskabets Have 2022

Byens smukkeste julemarked i Haveselskabets have på Frederiksberg er en fast tradition, som mange ser frem til, og som hvert år besøges af tusinder fra nær og fjern. Blandt de mange boder og stande ude og inde kan man få et gensyn med tidligere års udstillere, men i år er også mange nye kommet til.

Read more
Julemarkeder
Gammel jul på Herregården Hessel 2022

På Museet Herregården Hessel, der ligger i det vestlige Himmerland, er der i weekenden 19. og 20. november, lagt op til et eventyrligt julemarked. Det bliver en nostalgisk og stemningsfuld rejse tilbage til tiden omkring år 1900, som giver børn og voksne mulighed for rigtigt at opleve, hvordan julen...

Read more
Efterår
Camilla Plums Økologisk Julemarked 2022

Igen i år lægger kogekone og forfatter, Camilla Plum, hus til en julestue med masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

Arrangementet foregår på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard i Helsinge, hvor gården er fyldt til randen med delikate lækkerier og kreative...

Read more
Julemarkeder
Jul på Gavnø 2022

På Gavnø Slot ved Næstved begynder juleeventyret, når porten åbnes til årets smukke julemarked. Over to weekender i november inviterer baronessen på Gavnø indenfor, hvor der er pyntet op til jul.

Det er 16. gang at det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet danner scenen for et stemningsfuldt...

Read more
Julemarkeder
Julemarked Rosenholm Slot 2022

Intet vækker nostalgien og julestemningen som at besøge november måneds julemarkede på Rosenholm Slot.

Det smukke, gamle renæssanceslot, der står møbleret med hundredvis af antikviteter, malerier og gobeliner, giver ikke kun besøgende et fascinerende indtryk af slottets historie, men danner også...

Read more
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2022 - Julemarkeder & julestuer

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Read more
Julemarkeder
Jul på Herregården Sønderskov 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Julemarkeder
Jul på Børglum Kloster 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

 

Read more
Julemarkeder
Jul i Friheden 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Julemarkeder
Jul i Ree Park Safari 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage

Brink Nordic - Julepynt
som i gamle dage

Lykketrold Julemand med rensdyr

Lykketrold Julemand med rensdyr

Julepynt

Julepynt

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^