homework help bliographies phd research proposal ppt
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Julemarkeder

Traditionen tro afholder Engestofte Gods på Lolland årets hyggeligste julemarked. Juleoplevelsen finder sted lørdag den 3. og søndag den 4. december 2022, begge dage fra kl. 10.00.-16.00.

Jul på Engestofte Gods 2022 - Danmarks hyggeligste julemarked
annonce

Julen er kommet til Engestofte Gods, og her afholdes traditionen tro en af Lolland og Falsters største julebegivenheder; Julemarked på Engestofte Gods 2022.

I den anledning er det smukke, gamle gods, der ligger som en historisk perle ved bredden af Maribo Søndersø, julepyntet og klar til at byde gæster velkommen med et stort og stemningsfuldt julemarked.

Besøg de små hyggelige boder

Side om side står de små hyggelige boder i laden, værkstedet, staldene, kostalden og den smukke  gamle avlsgård. Her finder man masser af fine sager og dejlige julegaveidéer, blandt andet håndlavet stentøj & keramik, julepynt, fine mundblæste glas, håndlavede smykker, modetøj og accessoires samt brugskunst.

Og så byder julemarkedet naturligvis også på duftende, dejlige lokale delikatesser, røgvarer og bagværk samt specialiteter fra bryggerier og vin- og spiritusimportører.

Nyd det store juleprogram for små og store

På julemarkedet er man rigtigt godt underholdt. Oplev det fine luciaoptog eller tag en tur med det gamle juletog. I kan også besøge julenissens værksted hvor der bliver klippet og klistret eller besøge selveste julemanden, som holder til i det gamle vandtårn.

Hvis I bliver sultne kan I smage Engestofte legendariske flæskestegssandwich i Cafeen i Loen eller besøge den hyggelige restaurant i Værkstedet hvor godsets dygtige kok har lavet en særlig menu til lejligheden.

Engestofte Gods holder juleåbent:

  • Lørdag den 3. og søndag den 4. december 2022

Åbningstider:

  • Kl. 10.00.-16.00

Entré:

  • Voksne: 65
  • Børn under 12 år: 25 (Der kan medtages klapvogn/barnevogn)

Adresse:

  • Søvej 10, 4930 Maribo

Hjemmeside:

Facebook:

Instagram:

Til udstillere:


Julehumøret er højt! Glæd jer til en skøn dag blandt nissebørn, nissemor og julemanden, der bor i Det Gamle Vandtårn. Han lytter til børnenes julegaveønsker og giver godter til alle artige børn.


Oplev de stemingsfulde markedsboder, der er så fint pyntet i anledning af julen.


På udkig efter julegaveidéer og julelækkerier? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Julemarkeder
Julemarked i Haveselskabets Have 2022

Byens smukkeste julemarked i Haveselskabets have på Frederiksberg er en fast tradition, som mange ser frem til, og som hvert år besøges af tusinder fra nær og fjern. Blandt de mange boder og stande ude og inde kan man få et gensyn med tidligere års udstillere, men i år er også mange nye kommet til.

Read more
Julemarkeder
Gammel jul på Herregården Hessel 2022

På Museet Herregården Hessel, der ligger i det vestlige Himmerland, er der i weekenden 19. og 20. november, lagt op til et eventyrligt julemarked. Det bliver en nostalgisk og stemningsfuld rejse tilbage til tiden omkring år 1900, som giver børn og voksne mulighed for rigtigt at opleve, hvordan julen...

Read more
Efterår
Camilla Plums Økologisk Julemarked 2022

Igen i år lægger kogekone og forfatter, Camilla Plum, hus til en julestue med masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

Arrangementet foregår på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard i Helsinge, hvor gården er fyldt til randen med delikate lækkerier og kreative...

Read more
Julemarkeder
Jul på Gavnø 2022

På Gavnø Slot ved Næstved begynder juleeventyret, når porten åbnes til årets smukke julemarked. Over to weekender i november inviterer baronessen på Gavnø indenfor, hvor der er pyntet op til jul.

Det er 16. gang at det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet danner scenen for et stemningsfuldt...

Read more
Julemarkeder
Julemarked Rosenholm Slot 2022

Intet vækker nostalgien og julestemningen som at besøge november måneds julemarkede på Rosenholm Slot.

Det smukke, gamle renæssanceslot, der står møbleret med hundredvis af antikviteter, malerier og gobeliner, giver ikke kun besøgende et fascinerende indtryk af slottets historie, men danner også...

Read more
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2022 - Julemarkeder & julestuer

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Read more
Julemarkeder
Jul på Herregården Sønderskov 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Julemarkeder
Jul på Børglum Kloster 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

 

Read more
Julemarkeder
Jul i Friheden 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Julemarkeder
Jul i Ree Park Safari 2022

Afventer info for arrangementet 2022.

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Pynt juletræet med frugt og grønt

Pynt juletræet med frugt og grønt

Juletræ House Doctor

Juletræ House Doctor

Julepynt

Julepynt

Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage

Brink Nordic - Julepynt
som i gamle dage

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^