Lerpotter Bergs Potter
Te-sæt med infuser og honningpind
Hübsch krus
Betræk til IKEA møbler
Kategori: Boligbøger
Ved vandet

En inspirerende boligbog, der i ord og billeder inviterer indenfor hos et udvalg af de smukkeste og mest stemningsfulde danske sommerhuse...

Titel: Ved vandet
Forfatter: Gitte Stærbo
Fotografier: Hans Ole Madsen


Ved vandet
- Sommerhuse ved sø og hav

Med kilometerlange kystlinjer og små og store søer inden for rækkevidde har danskerne en lang tradition for at opholde sig ved vandet om sommeren. Og ingen kan vel sige sig fri for at gemme på en lykkelig drøm om lange varme somre og det frie og enkle sommerhusliv med masser af tid i skønne omgivelser.

Ved vandet er en inspirerende boligbog, der i ord og billeder inviterer indenfor hos et udvalg af de smukkeste danske sommerhuse, og i gennem seksten kapitler fortæller om deres tilblivelse, indretning, beboere og livet ved vandet.

Vægten er lagt på de klassiske sommerhuse, hvor arkitekturen i særlig høj grad spiller sammen med den omgivende natur. Og hvor livet i tæt kontakt med vind og vejr og sol har sat sit præg på indretningsstilen, der er karakteristisk, let, lys og skandinavisk. Fra ydmyge badehuse, ombyggede bådehuse og feriehytter til store familiesommerhuse med plads til flere generationer.

Gitte Stærbo er uddannet arkitekt og industriel designer fra Kunstakademiet. Lever i dag af at skrive om arkitektur, design og boligindretning til ugeblade og magasiner i både ind- og udland. Forfatter til bogen Designernes boliger.

Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Read more
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Read more
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Read more
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Read more
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Read more
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Read more
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Read more
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Read more
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Read more
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Read more
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Boyhood

Boyhood

DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

De største tendenser til foråret 2021

De største tendenser til foråret 2021

Svanemærket sofa <BR>med tidsløs elegance

Svanemærket sofa
med tidsløs elegance

Nye Bøger
^