Butikker

Heldal Design

Address: Heldal Design 4200, Slagelse,

Website: heldaldesign.dk

I den danske natur er ingen træer så imponerende som en stor, gammel eg, og sorten er samtidig yderst robust og derfor særligt velegnet til fremstilling af træprodukter. Med de tydelige åretegninger og smukke struktur, er egetræ et både elegant, råt og tidløst materiale, og en af de mest eftertragtede sorter til træhåndværk.

Som erfaren designer af brugskunst i træ, arbejder Jens Heldal fortrinsvist med eg. Med særlig flair for at udvikle nye, innovative design, har han skabt de smukkeste serier af funktionelle brugsgenstande. Heldal Design er især kendt for det skarpkantede, stilfulde udtryk, hvor egetræets skønhed kommer til sin fulde ret. Et stilrent, moderne take på det klassiske nordiske design.

Sortimentet omtatter køkkenrulleholdere, knivmagneter, skærebrætter, salt- & peberkværne til headsetstativer, vinholdere, tablet- og mobilholdere, olielamper og stager samt fotoholdere, skåle og vaser.

Bæredygtighed


For at sikre en bæredygtig skovdrift, arbejder Heldal Design udelukkende i FSC-godkendt træ. Med FSC-certificeret træ tages der hensyn til naturen, dyr og mennesker. FSC-godkendt træ er endvidere med til at støtte lokalbefolkning med indtægterne fra træet, og samtidig fældes der ikke mere træ end der skal bruges i produktionen.

Webshop: https://Heldaldesign.dk

Facebook: https://Facebook.com/heldaldesign

Instagram: https://Instagram.com/heldaldesign

Shopping - Heldal Design
Salt og Peber holder, i lyst eller røget egetræ

Så er det slut med krydderier, der ligger og fl…

Kalender - Heldal Design
Ingen pt. men se flere her /landet-rundt/kulturguiden
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^