Butikker

AVIVIR

Vangedevej 225, 2870 Dyssegård,

Tlf.: 39690814

Website: www.avivir.dk

Kvalitet, virkning og bæredygtighed

AVIVIR er en yderst populær produktserie blandt dem, der kender og sætter pris Aloe Vera plantens fremragende egenskaber.

Gennem mange år har AVIVIR-serien været indbegrebet af renhed, sikkerhed og kvalitet, ligesom forbrugerne er garanteret produkter baseret på naturlige vegetabilske råvarer, uden parfume eller allergifremkaldende stoffer.

Navnet ’AVIVIR’ er det spanske ord for ’At leve’, hvilket afspejler idéen bag AVIVIR-konceptet, hvor der lægges vægt på kvalitet og det enkelte produkts virkning og effekt samt bæredygtig fremstilling og produktion.

AVIVIR Aloe Vera

Med AVIVIR Aloe Vera præsenteres en omfattende serie af milde, plejende økologiske produkter; AVIVIR Aloe Vera kosttilskud, hudplejeserierne AVIVIR Ansigtspleje, AVIVIR Kropspleje og AVIVIR Gel og Spray, AVIVIR Shave produkter til både mænd og kvinder, AVIVIR Sport, AVIVIR Fodpleje og AVIVIR Tooth Paste samt den populære AVIVIR Aloe Vera Sun-serie. 

AVIVIR Baobabolie

Mens AVIVIR gennem mange år har haft stor succes med deres Aloe Vera-serie, så har AVIVIR de senere år også haft succes med en ny linje af plejeprodukter med Baobabolie. Olien, der udvindes af frugter fra vildtvoksende Baobabtræer i Senegal i Vestafrika, har dokumenteret blødgørende og plejende egenskaber, der blandt andet bidrager til hudens elasticitet og reducering af rødme. Denne lækre og eksklusive olie er hovedingrediensen i den naturlige og luksuriøse hudplejeserie AVIVIR Baobabolie, som har vundet prisen som Årets Skønhedsprodukt ved Danish Health and Science Award.

Garanteret mild og effektiv hudpleje samt kvalitet og bæredygtighed

Bag AVIVIR står Susan og Jesper Hummeluhr, som gennem årene har arbejdet dedikeret på at udbrede kendskabet til Aloe Vera og Baobabolie herhjemme. Virksomheden udvikler og lancerer løbende nye, lækre AVIVIR produkter, som introducerer nye måder at få gavn af Aloe Vera gelens og Baobab oliens helende og plejende virkning.

Med AVIVIR er forbrugeren garanteret produkter, der indeholder rene, naturlige indgridienser, og hudpleje uden allergifremkaldende stoffer eller parfume. I produktionen lægges der vægt på bæredygtighed og kvalitetssikring i henhold til danske regler, ligesom de fleste AVIVIR produkter bærer Svanemærket, Veganmærket og markeres med grøn kolbe hos forbrugerbladet TÆNK.

AVIVIR fås online hos Matas, i helsekostforretninger og på apoteker landet over.
Find din AVIVIR forhandler: avivir.dk/forhandlere

 

Web:avivir.dk

Facebook:facebook.com/AVIVIR.dk

Instagram:instagram.com/AVIVIR.dk

Shopping - AVIVIR
Forkæl ham med AVIVIR Aloe Vera Men´s Shaving Foam & After Shave

AVIVIR Shave er lækre og milde økologiske Aloe …

AVIVIR Aloe Vera: Tips til pleje af vinterhud og immunforsvar

Stærkt og sundt hår Vinterens varme, tørre ind…

AVIVIR kosttilskud

Mens Aloe Vera er bedst kendt for de egenskaber…

AVIVIR Baobab

Navnet AVIVIR forbindes med Aloe Vera og det br…

AVIVIR Aloe Vera Shampoo

AVIVIR Aloe Vera Shampoo - uden parfume - er en…

AVIVIR Aloe Vera Sun

AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion er effektiv og vand…

AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foarm

Med 70% Aloe Vera, som fra naturens side har sæ…

Kalender - AVIVIR
Ingen pt. men se flere her /landet-rundt/kulturguiden
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^