Røgfri på 6 dage med hypnose

Kategori: Sundhed

Røgfri på 6 dage med hypnose

Røgfri på 6 dage med hypnose 

Fra ryger til ikkeryger - på 6 dage !

Forfatter: Jacob Strachotta
Omfang: 128 sider
Forlag: Politikens Forlag



Røgfri på 6 dage med hypnose fortæller på en hypnotiserende måde, om hvad det var, der fik dig til at ryge, hvorfor du blev ved, og hvorfor det hele er en misforståelse, som gør det let for dig at holde op.

Som med et lille nips, du har stående fra din mormor, der rent faktisk er grimt og ikke passer ind i hjemmet, drejer rygning sig om affektion. Ting kan vække følelser i os, og følelserne knytter tingene til os, selv om vi godt ved, at de slet ikke hører hjemme i vores liv. Det samme gælder tobakken og røgen. I sig selv betyder cigaretterne intet, men de følelser, vi har knyttet til dem, gør, at vi har svært ved slippe dem igen.

Men det behøver det ikke at være. Lad blot være med at kæmpe med tobakstrangen. Den kamp kræver alt for megen viljestyrke og koster for mange afsavn. At kæmpe mod tobakken er hårdt og smertefuldt, siger mesterhypnotisøren Jacob Strachotta, og hans råd til de godt 600.000 danskere som ønsker at holde op med at ryger, lyder ganske enkelt: HOLD OP MED DET. Hold op med at ønske at stoppe med at ryge, hold op med at kæmpe mod tobakken. Bliv røgfri – nu!
Bestil online

Stemmens kraft

Hvad kan du fortælle om mig ud fra min stemme?

Og hvilken stemmetype er jeg? Vi ved det godt alle sammen. Stemmen afslører, hvem vi er ...

Læs mere
Undgå tab af energi

sjælevogterneNy selvhjælpsmetode fra den kontroversielle svenske præst Ma Oftedal, sætter fokus på den daglige energikamp og om hvordan man undgår at miste for meget energi i et hektisk liv.

Læs mere
Fredrik Paulún - Blodsukkerblues

For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende og gå ned i vægt...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^