LCHF på 14 dage

Kategori: Sundhed

LCHF på 14 dage

LCHF på 14 dage 

Ny bog beskriver diætmetoden LCHF - Low carb, high fat, og inkluderer 14-dags program med opskrifter, anvisninger og indkøbslister...

Ny bog beskriver diætmetoden LCHF - Low carb, high fat. Metoden, der har gået sin sejrsgang i Sverige, beskrives i bogen Kom i gang med LCHF på 14 dage sammen med de, ifølge forfatteren, helbredsmæssige fordele, der opleves i forbindelse med diæten.

Det er den svenske forfatter Lars-Erik Litsfeldt, som tidligere har skrevet og udgivet bøger om LCHF i Sverige, der har skrevet bogen og udarbejdet et 14-dags program, som introducerer diæten. Med programmet følger råd, anvisninger og opskrifter samt indkøbslister.



Bestil online

Stemmens kraft
Stemmens kraft

Hvad kan du fortælle om mig ud fra min stemme?

Og hvilken stemmetype er jeg? Vi ved det godt alle sammen. Stemmen afslører, hvem vi er ...

Læs mere
Undgå tab af energi
Undgå tab af energi

sjælevogterneNy selvhjælpsmetode fra den kontroversielle svenske præst Ma Oftedal, sætter fokus på den daglige energikamp og om hvordan man undgår at miste for meget energi i et hektisk liv.

Læs mere
Fredrik Paulún - Blodsukkerblues

For højt blodsukker påvirker den almene sundhedstilstand og kan i værste tilfælde forårsage diabetes, overvægt, hjerte-karsygdomme og kræft. Ved hjælp af GI-metoden kan du opnå øget alment velbefindende og gå ned i vægt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^