Glasvinge, Katrine Engberg

Kategori: Krimier

Glasvinge, Katrine Engberg 

'Glasvinge' er tredje krimi i Katrine Engbergs bestseller-serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Senest har hun udgivet Glasvinge og Blodmåne. Hun har tidligere udgivet Krokodillevogteren og Blodmåne.

"Klare glasampuller lå i det aflåste skab, side om side med engangssprøjter og kanylebøtter. Morfin og Oxycontin til stærke smerter, Propafenon til atrieflimmer og blodfortyndende Pradaxa, forsvarligt forseglet i papæsker og klar plast. Standardmedicin på Rigshospitalets Hjertemedicinsk Klinik, vejen til lindring og forbedret livskvalitet, sommetider endda helbredelse. Sygeplejersken kastede et hurtigt blik hen over medicinen og regnede efter i hovedet. Hvor tung kunne han være? Patientens vægt stod på en informationstavle på hans sengegavl, men hun orkede ikke at gå ind og se efter ... "

Lørdag den 14. oktober. Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling. Sygeplejersken fylder engangssprøjten med en overdosis af hjertemedicinen Ajmelin og injicerer det i en ældre, besværlig mandlig patient.

Mandag seks dage tidligere. Et avisbud finder liget af en nøgen kvinde i et springvand på Strøget. Hun har snitsår på håndleddene og i lysken. Hvorfor skulle kvinden dø en så lidelsesfuld død?

Politiassistent Jeppe Kørner bliver sat på sagen uden sin vanlige makker. Anette Werner er nemlig på barsel. Eller det vil sige … ikke helt. Efterforskningen fører dem ind i sundhedssystemet, blandt patienter og behandlere, mennesker med enorm empati, sensible sjæle og store ambitioner.

Imens burde Esther de Laurenti være i færd med at skrive sin roman, men hun lider af tungsind og skriveblokering. Det bliver ikke bedre af, at hendes ven og bofælle, Gregers, bliver indlagt på Riget. Skal han dø?

Da ugen er omme, og datoen viser lørdag den 14. oktober, falder brikkerne i en tragisk og kompliceret sag på plads i en hæsblæsende finale. Og det hele ender ikke godt.

Titel: Glasvinge
Forfatter: Katrine Engberg
Forlag: Peoplespress
Bestilling: Bogen kan bestilles online

 

Slap af og lyt!
Slap af og lyt!

Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.

Læs mere
Den som han peger på
Den som han peger på

Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way har købt tv-rettighederne til denne thriller. Men den er også noget ud over det sædvanlige, fordi hovedpersonen, seriemorderen Harper Curtis, kan rejse i tiden.

Læs mere
Akrash
Akrash

Læs 3. bind i Jesper Steins prisvindende serie om vicepolitikommissær Axel Steen.

Læs mere
De mørke mænd
De mørke mænd

Den suveræne fortsættelse til den anmelderroste krimi ”De hængte hunde” fra 2012.

Læs mere
Dyrets år
Dyrets år

Lone Hørslev, som skrev det herlige 80'er nostalgitrip "Sorg og camping", har kastet sig ud i en helt ny genre. Den 18. september udkommer den historiske roman "Dyrets år - En roman om Marie Grubbe"

Læs mere
De forbandede
De forbandede

Med "De forbandede" har den amerikanske forfatter Joyce Carol Oates skrevet en monumental historisk roman om besættelse, magt og nederlag i det tidlige 20. århundredes Princeton – skillevej for de magtfulde og de fortabte.

Læs mere
Min mands hemmelighed
Min mands hemmelighed

Ny spændingsroman fra den australske bestseller forfatter Liane Moriaty.

Læs mere
Skyggedrengen
Skyggedrengen

Fra en af Sveriges mest respekterede skønlitterære forfattere kommer her hans første krimi. Skyggedrengen er samtidig første bind i serien om Danny Katz ...

Læs mere
Kød og blod. Ny krimi af Elsebeth Egholm
Kød og blod. Ny krimi af Elsebeth Egholm

I Elsebeth Egholms nye roman Kød og blod fra krimiserien om journalisten Dicte, er Dicte i gang med research til en bog om tidligere voldsofre. Her påpeger et offer en mulig forbindelse til nogle uhyggelige mord i det århusianske studiemiljø.

Læs mere
Den flammende verden
Den flammende verden

Med Den flammende verden vender er den internationalt anerkendte succesforfatter Siri Hustvedt tilbage i New Yorks kunstverden i sin bedste og mest pågående roman siden Det jeg elskede.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^