Chad Robertson er måske især kendt for smagfulde surdejsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel.
Her har Chad Robertson søgt velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper, og udviklet opskrifter på brød, der er udråbt som verdens bedste brød og bagværk.
Med bogen deler han både sin store viden om kornsorters egenskaber, men også sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.
Bagebogen 'Mere af det gode brød' er opfølgeren til bestselleren 'Det gode brød', der har inspireret flere af de bedste danske kokke og bagere.
Om den nye bog skriver Politikens anmelder: "Hører til i den kategori af bøger, der meget vel kan ændre ens liv", og giver 6 stjerner.
Indflydelsesrige, danske kokke roser Chad Robertson til skyerne, og blandt andet skrevet:
"Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt." - Claus Meyer
"Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham." - Kille Enna
Titel: Mere Af Det Gode Brød
Forfatter: Chad Robertson
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Bestilling: Hos din lokale boghandel eller bestil ’Mere Af Det Gode Brød’ online