Romerske spisesteder

Romerske spisesteder

Romerske spisesteder  

Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange turistfælder....

Forfatter: Helge Kamp
Forlag: Butzbch
Sideantal: 71
Udgivet: 2005




Romerske spisesteder
- Hemmelige adresser på 30 ægte romerske madhuler

Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange turistfælder.

På let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.
Spisestederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.

Bogens spisesteder er også valgt efter beliggenhed, således der aldrig er langt, når der 2 gange dagligt udsendes liflige dufte over byen.
Nøjagtige kortskitser viser vej til de enkelte spisesteder, hvorfor det aldrig vil volde problemer at finde frem til dagens madoplevelse - også selvom det er første gang man besøger den evige stad.

Der afsluttes med en meget omfattende mad-parleur, der gør det muligt at tyde menukortet på de omtalte spisesteder, hvor italiensk i mange tilfælde er det eneste sprog der tales.
Bogen er således nøglen til oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der kun ligger lige omkring hjørnet - men alligevel godt gemt fra turisternes fodsti.

Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i Sutri lidt nord for byen.

Forfatteren er af mange kendt fra den danske internetside Rom-Guide.dk og har tidligere fået udgivet bøger om spisesteder i Rom samt bøgerne Mellem de syv høje og De romerske rioni.

Beskrivelse af en række romerske spisesteder, der alle byder på italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt. Med kortskitser der viser vej til de enkelte spisesteder samt mad-parlør ..

Bestil online

Europas smukkeste vandreruter - Stor, smuk bog i coffee table-format

Danskerne har altid været glade for at vandre, og nyde og opleve naturen. Under krisen har man måtte nøjes med småture i lokale naturområder, men i takt med at verden igen åbner op, er interessen for at opleve Europas vandreruter, stor.

Læs mere
Vandre-Rundture I Danmark

Vild med at vandre? Så får naturvejleder Torben Gang Rasmussens 'Vandre-Rundture I Danmark' de bedste anbefalinger med på vejen.

Læs mere
Oplev Costa Rica

Regnskove, riverrafting, surfing, fantastiske kirker, vilde dyr og smukke fugle, kæmpeskildpadder på stranden, levn fra aztekere og mayaer, spektakulære naturparker. Beliggende på landtangen der forbinder Nord- med Sydamerika, ligger den smukke, latinamerikanske Costa Rica, som trods sin lille…

Læs mere
Oplev USA’s Nationalparker

På Lonely Planets liste over 10 steder i verden, hvor der i 2016 venter særlige enestående oplevelser, ligger blandt andet de store amerikanske nationalparker. Det gør de fordi 'The National Park Service', som ifølge Lonly Planet er amerikanernes bedste idé nogen sinde, i år fylder 100 år. 'The…

Læs mere
Oplev Australien

Der er rigtig mange gode grunde til, at Australien er et af de lande, som mange danskere drømmer om at besøge. Det store land byder på en næsten endeløs række af unikke oplevelser. Australien er en særlig yndet destination for trekkere, rygsækrejsende, og ideel når det gælder camping og kør-selv…

Læs mere
Vi elsker Berlin, af Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan har de seneste 10 år boet i Berlin. I sin nye personlige rejseguide deler hun sine yndlingssteder, sine hemmelige tips og en håndfuld berlinske venner med læseren.

Læs mere
Turen går til Brasilien

I serien 'Politikens rejsebøger' skriver Jakob Rubin om Brasilien, om et sprudlende totalteater med sand mellem tæerne. Kilometerlange sandstrande, minimale bikinier og solbrune strandløver.

Læs mere
Med kærlig hilsen fra Povence
Med kærlig hilsen fra Povence

Ny totalt revideret udgave af Boesgaards anmelderroste bog om Provence fra 2000, der dengang solgte over 50.000 eksemplarer og som har været efterspurgt i flere år ...

Læs mere
Guide til mad og shopping i paris
Guide til mad og shopping i paris

En helt anderledes guide til Paris !

Læs mere
Barcelona amor mío!

Skal du på forlænget weekend til Barcelona i løbet af foråret, MÅ du ha´ denne utraditionelle og romantiske rejseguide til den spanske storby ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter
Shopping
^