Brændekurv i sort læder fra Ørskov
Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
Stor LED pære
Kategori: Boligbøger
Nyhed: Åndehuller

- fra hverdagsliv til strandliv.Hvor finder folk deres pusterum i en hektisk hverdag?

Lene Hjort og Lene Samsø har taget et inspirerende smugkig ind i en række menneskers privat verden ...


Forfattere: Lisbeth Hjort og Lene Samsø
Omfang: 192 sider


Hvor finder folk deres pusterum i en hektisk hverdag? Lene Hjort og Lene Samsø har taget et inspirerende smugkig ind i en række menneskers privat verden.

Rammerne for et åndehul kan være små eller store, helt traditionelle eller meget alternatvie, og boligerne kan være smagfuldt, overdådigt, kreativt eller helt sporadisk indrettet.

Bogen "Åndehuller" beskriver 12 forskellige, meget personlige oaser og viser, hvor forskelligt folk egentligt slapper af og nyder at have fri - og hvor de genvinder energien.

Geografisk breder bogen sig fra Københavns indre by, henover koloihaverne i storbyens udkant, til et ø-hop, et besøg i den storslåede natur ved Vesterhavet og et koldt, men helt fantastisk lille fristed i de svenske skove.

Her er sommerliv, byliv og familieliv, landliggerliv, det vilde liv og meget mere.

Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Indendørs plantevæg fra Lechuza

Indendørs plantevæg fra Lechuza

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Broste Copenhagen - Sofa nyhed

Au Maison Diffuser

Au Maison Diffuser

Design by BOBO

Design by BOBO

Nye Bøger
^