i can write my essay primary homework help rivers glossary help writing law essays best college application essay requirements
Morgenkåbe i bambus
Pyjamas - hvid fra byNORD
Justerbare hylder fra Yamazaki
Øreringe Mette Scherning
Kategori: Boligbøger
Indret ude - stemningsfulde haver

Et inspirerende møde med en række personer, der har sat deres personlige præg på haver, terrasser og drivhuse ...

I en række smukke og inspirerende billedreportager præsenteres haver, der alle er kendetegnet ved at være stemningsfulde, frodige, farverige og frem for alt fulde af liv. Det er bestemt ikke ukrudtsfri prydhaver, men haver man kan gå på opdagelse, lege og hygge sig i.
Sammen med bogens forfattere Birgitte Wolfgang Dreyer og Julie Mincaralli, inviteres vi udenfor i haver hos en række mennesker, der har sat deres personlige præg på haver, terrasser og drivhuse, og hvis indretning bærer præg af både kærlighed til naturen og stor æstetisk sans. Her fortæller de om deres liv i haven, hvordan de bruger den, hvilken stemning de har ønsket at få frem, og hvordan de har opnået den. Der er overvejelser og refleksioner om stort og småt, kombineret med gode råd og konkret viden om planter, farve- og materialevalg m.m. Undervejs er der også blevet plads til bonus-informationer om f.eks. hønsehold, tips til vedligeholdelse, vejledning i buketter og opskrifter med havens råvarer.

Bestil online

Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Christiania Interiør – Interior

Karina Tengberg og Tami Christiansen har hjerte for Christiania. Kombineret med deres store erfaring med bolig- og livsstilsreportager til både danske og udenlandske magasiner, har de formået at skabe en enestående bog, der både giver et hidtil uset kig ind i husene på Christiania og en oplevelse af...

Læs mere
Sommerhuse efter mit hjerte

Efter samme koncept som 'Hjem efter mit hjerte' har Anne Fabricius-Bjerre samlet en vifte af flotte og meget personlige sommerhuse.

Læs mere
Hjemmekontorer

Mange arbejder i dag hjemmefra fra tid til anden, og det kan derfor være godt med indretning af en arbejdsplads i hjemmet. Og det ER muligt at indrette sig med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke har et rum til formålet.

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Farvel rod

Få styr på dit rod og oplev hvordan en hverdag uden bunker af uoverskueligt rod, kan give dig ro og overskud til at gå op i alt det, du holder af.

Læs mere
Kom indenfor

Med indretningsarkitekters hjælp kan du med bogen 'Kom indenfor' få hjælp til at skabe et dejligt hjem, hvor du udnytter plads og muligheder bedst muligt.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Sommerhuset

Brug færre timer og penge på at reparere og vedligeholde sommerhuset - og flere på at nyde det!

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fototapeter

Fototapeter

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Plakat Mark Rothko 'White center'

Plakat Mark Rothko 'White center'

Lykketrold Blomsterpige

Lykketrold Blomsterpige

Nye Bøger
Shopping
Loppemarkeder 2023
^